2014 10 12

Kasmet spalio 12 dieną rašau tradicinį blogo įrašą. Dabar štai atsiverčiau langą ir neturiu ką pasakyt. Metai buvo labai geri. Daug geresni už užpernykščius. Susipažinau su naujais žmonėmis. Su kai kuriais susidraugavome ir dar nė vienais metais taip nebuvo – paštu visą savaitę plaukia dovanos. Tai ne draugystės rodiklis, bet dėmesio ženklai neleidžia tyliai užsiimti savipisa, kad neturiu draugų, kad niekas nemyli :). Tai tik parodė, kaip keičiasi laikai, draugauti gali internetu, apdovanoti paštu, nesijauti vienišas net būdamas vienas. Kol neišjungtas ryšys. Vertinu.

Gyvenau, verkiau, juokiausi, skaičiau, rašiau, piešiau. Viskas kaip visada. Iš esmės niekas nepasikeitė. Ir tai yra trūkumas. Norėtųsi kitais metais pasigirti kažkokiais pokyčiais. Gyvenime, santykiuose, bet žinoma, kad teigiamais, o ne su liūdesio gaidele.

Ir mano būsimos tattoo fonde (sudarytame iš gimtadieniui dovanotų pinigų) jau ko gero yra 2/3 sumos. Tikiuosi naujokė jau tuoj tuoj. Vien tuo kitais metais jau būsiu kitokia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *