953(52) Richard Bach “Iliuzijos”

Estimated read time 2 min read

Richard Bach “Iliuzijos”

Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Mano komentarai: “Iliuzijas” aš esu skaičiusi ir gana seniai, jei mano knygų bloge nėra atsiliepimo, o juk jis jau tuoj dešimtmetį skaičiuos. Ir aš pamenu, kad pirmą kartą knyga sukrėtė ir gana giliai palietė. Aš berods tada labai nesėkmingai laikiau sesiją ir labai labai stresuodavau per žodinius atsiskaitymus. Perskaičius “Iliuzijas” aš šiek tiek labiau valdžiau jaudulį, visada galvodavau apie tai, kad mes valdome tai kas vyksta ir t.t.

Knyga man pasirodė kiek įdomesnė už “Žuvėdrą”, gal dėl to, kad čia veikia žmonės ir tos proto plovimo istorijos papasakojamos per jų pokalbius ar mintis. Jautėsi ir šiek tiek sveiko humoro, o autoriaus žodyje – savišaipos. Visgi, man atrodo, kad Bach’as negali būti skaitomas bet kada. Ypač ciniškesnių žmonių. Nes gresia didelis akių vartymas. Tačiau būna gyvenime tokių momentų, kai kelios teisingos mintys sustato viską į vietas.

OficialiaiKas yra iliuzijos ir kur slypi realybė? Apie tai Ričardas Bachas turi savo nuomonę, kurią ir byloja mums knygos herojų lūpomis.
Žmogui pavaldu žymiai daugiau, nei galėtų atrodyti. Tereikia tik patikėti savimi…

Žymos sau: KPS: 160 Ke 2018 06 02

Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

Mano parduodamos knygos

+ There are no comments

Add yours