929(28) B. A. Paris “Anapus uždarų durų”

Estimated read time 2 min read

B. A. Paris “Anapus uždarų durų”

Mano įvertinimas: 3/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Mano komentarai: Šią knygą perskaičiau žaibiškai, nes įtraukianti taip, kad nesinori miegoti. Vien todėl lengvai skiriu 3 balus.

Pasakojimas apie vieną porą, kuri iš pažiūros gyvena tobulą gyvenimą ir vienas kitą myli. Bent taip viskas atrodo aplinkiniams. Tačiau mes nuo pat pradžių žinome, kad tai tik vaidyba. Iš tiesų vyras apgaule įviliojo Greisę į santuoką ir šią tiesiogine to žodžio prasme kalina. Na, o laimingą gyvenimą ji vaidina tik todėl, kad Džekas turi labai stiprius ginklus šantažui ir moteris prarastų tai kas jai brangiausia bei pasmerktų savo artimuosius.

Iš vienos pusės, pasakojimas įtaigus, jaučiasi desperacija, kuriamas įtampos kupinas paveikslas. Norisi liūdėti kartu su moterimi ir staugti iš nevilties, nors ši viduje niekada nepasiduoda. Iš kitos pusės knygos pabaiga yra įrodymas, kad viskas įmanoma, net manipuliuoti savo kalintoju ir pakreipti situacija savo naudai.

Sunku vertinti, kaip elgtumeisi, kai nesi tokioje situacijoje, man visada atrodė, kad Greisė ne visas galimybes išnaudojo, o vyro paveikslas kiek per daug dirbtinis.

OficialiaiDžekas – išvaizdus, talentingas advokatas, mylintis sutuoktinis. Greisė – žavinga, ideali namų šeimininkė. Belaisvė.
Visi pažįsta tokių porų kaip Džekas ir Greisė. Jis – patrauklus ir turtingas, ji – žavi ir elegantiška. Juos pamėgstate tarsi nejučia, net visai to nenorėdami. Mielai artimiau susipažintumėte su Greise.
Bet tai nelengva. Mat, kaip netrukus įsitikinsite, jie visada būna kartu. Kai kas gal pavadintų tai tikra meile. Bet kiti galbūt imtųsi svarstyti, kodėl Greisė niekad neatsiliepia telefonu. Kodėl negali susitikti su draugėmis kavos, nelydima Džeko. Ir kodėl ant vieno miegamojo lango įtaisytos grotos. Kartais tobula santuoka yra tobulas melas.

Žymos sau: KPS: 360  Ke 2017 02 02

Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

Mano parduodamos knygos

+ There are no comments

Add yours