901(71) Indrė Vakarė “Vienos nakties nuotykis”

Estimated read time 2 min read

Indrė Vakarė “Vienos nakties nuotykis”

Mano įvertinimas: 1/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Mano komentarai: Štai ir paskutinė mano skaitymo metų knyga. Labai juokinga. Po Grange galvojau kažką lengvo sugraušiu. Na ir man visada įdomu kaip rašo lietuviai. Ir labai jau retas autorius, ypač tokios lengvutės pramoginės literatūros nustebina. Dažniausiai viskas būna…

Koks šios knygos stilius? Na, užteks citatos iš pirmesnių puslapių: “Į mane priekaištingai suklapsėjo ilgos kaip smilgos, juodos kaip nuodėmė blakstienos”. Tai va toks. Kaip iš devintos klasės rašinėlio. Toks ir siužetas ir atomazga.

Ar blogai? Tikrai ne. Nekenksminga. Bet ir pakalbėt nėra apie ką.

Oficialiai: Draugė įkalba Gundą, jauną vaikų gydytoją, atitrūkti nuo įtemptos darbotvarkės ir nueiti į naujametinį vakarėlį. Ten ją, pasipuošusią seksualiu moters katės kostiumu, pastebi Adas, banke dirbantis Gundos draugės brolis. Romantiški šokiai baigiasi bučiniais ir karšta naktimi. Gunda ryte patyliukais išsliūkina iš viešbučio kambario, nenusiėmusi kaukės ir neparodžiusi savo veido. Kadangi skuba, netyčia paima ne savo, o Ado paltą, kurio kišenėse – visi jo dokumentai ir raktai… Nei ji, nei Adas nežino, kad dar teks susitikti. O tokia proga atsiranda labai greitai. Ar herojams pavyks atpažinti vienam kitą? Kuo gali pavirsti vienos nakties nuotykis? 

Žymos sau: KPS: 272 Ke 2017 10 29

Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

+ There are no comments

Add yours