868(38) Amy Ewing “Juodasis Raktas” 3-oji “Vienišojo miesto” knyga

Amy Ewing “Juodasis Raktas” 3-oji “Vienišojo miesto” knyga

Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Mano komentarai: su šia aš esu neaprašiusi trijų perskaitytų knygų ir žinote kas nutiko? Pamiršau! Žinau, kad skaičiau kažką iš jaunimo trilogijų, todėl tiesiog prisėdau ir aprašiau “Deglas Naktyje”, apie kurią jau esu pasakojusi. Ką tai reiškia? Arba mano su atmintimi negerai. Arba skaitau visiškai vienodas knygas, kurios pasimiršta vos tik į jų vietą stoja kitos.  Ir dar reiškia, kad anoji serija yra geroookai stipresnė ir įsimintinesnė.

Tai va, “Juodąjį Raktą” skaičiau jau po ilgokos pertraukos ir pirmos dalys gerokai prabluko atmintyje. Žinojau, kad buvo įdomu.

Na, o paskutinė dalis kiek nuvylė. Kiek žavėjo nuotykiai, kuriamas pasaulis, intrigos, tai paskutinėje dalyje daugiau paverkšlenimų, ir šiaip jau didelio įspūdžio kulminacija nepaliko, pasirodė pritempta.

Tačiau smagu, kad visgi leidykla užbaigė trilogiją. Visumoje ji nebuvo bloga, tik aš čia labai nemyliu skaityti tos pačios istorijos su didelėmis pertraukomis.

Oficialiai: Norėdama sukurti ateitį ji turi nugalėti praeitį. Violeta ir Vienišojo miesto žmonės per ilgai gyveno priespaudoje, kontroliuojami ir engiami Brangakmenio kilmingųjų. Vis stiprėjanti sukilėlių organizacija „Juodasis raktas“ ketina nuversti valdžią ir išgriauti sienas tarp miesto rajonų. Violeta yra viena iš sukilimo vadų, bet turi ir asmeninį tikslą – išgelbėti seserį Heizelę, kurią pagrobė Ežero kunigaikštienė. Pirmiau ji ilgai kovojo, siekdama pabėgti iš Brangakmenio, o dabar ryšis bet kam, kad sugrįžtų ir išvaduotų ne tik Heizelę, bet ir visą Vienišąjį miestą. 

Žymos sau: KPS: 296 Ke 2017 06 09

Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

 

 

+ There are no comments

Add yours