826(83) Angela Marsons „Nebylus riksmas“

Estimated read time 2 min read

virselis-1000Angela Marsons „Nebylus riksmas“
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Seniai aš jau ją perskaičiau ir vis galvoju kaip įvertinti. Iš vienos pusės, tai viskas kaip ir patiko. Įdomi policininkė, kuri kažkiek primena Tą merginą su drakono tatuiruote. Gana įdomi istorija. Tačiau iš kitos pusės, kažkaip blanku. Norisi daugiau, giliau, stipriau. Atleistina tai, kad pirma serijos dalis, tad tikiu, kad vėliau gali būti ir geriau.
Rekomenduoju detektyvų gerbėjams, kurie kaip tik neturi ką skaityti. Bet jei turite, tai nemeskite vien dėl šios.
Oficialiai: Vėlų vakarą randama vonioje nuskandinta mokyklos direktorė. Tai tik pirmoji iš aukų, kurių šaltakraujiški nužudymai sukrečia Juodąjį Kraštą. 
Bet kai buvusių vaikų globos namų valdose atkasami kelių žmonių palaikai, į dienos šviesą ima kilti ir gąsdinančios paslaptys. Detektyvė inspektorė Kima Stoun veikiai susivokia medžiojanti tikrų tikriausią iškrypėlį.
Lavonų vis daugėjant, Kima privalo sustabdyti nusikaltėlį anksčiau, nei jis vėl ką nors užpuls. Tačiau, siekiant pričiupti galvažudį, detektyvei teks susigrumti su savos praeities demonais. Ar ji įstengs tai padaryti?
Žymos sau: KPS: 368  Ke 2016 10 06
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

+ There are no comments

Add yours