818(75) Alicia Gutje "Bėganti ugnis"

Estimated read time 3 min read

beganti-ugnisAlicia Gutje “Bėganti ugnis”
Mano įvertinimas: 1/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Taip jau nutiko, kad ketinau skaityti vieną knygą, bet nenorėjau jos vežtis į savaitgalio viešnagę, tai įsimečiau skaityklę. O joje nusprendžiau pakvailioti ir skaityti viską iš eilės. Pirma knyga nesuviliojo po kelių įveiktų puslapių, tai ėmiausi sąraše buvusios antros. O kaip tyč, ten “Beganti Ugnis”. Taip, deja piratinė, todėl net nenumaniau ko imuosi. Ta prasme, aš perku popierines knygas, perku elektronines knygas, einu į biblioteką, bet priglaudžiu ir besimėtančias kitas. Tik jei pirmais trimis atvejais domiuosi, tai paskutiniuoju nelabai kreipiu dėmesį į tai kas atsiduria skaityklėje. Nieko nenumaniau apie autorę, nei kitas jos knygas. Tiesiog pradėjau skaityti ir tiek.
Pradžiai pasakysiu, kad nesu ta knygų graužikė, kuri baidosi erotikos, ar prastą literatūrinę vertę turinčių knygų. Pramogauju visaip. Ir esu skaičiusi vieną kitą, žinoma ir visas pilkas spalvas, taip pat. Šioje knygoje buvo visų kitų kratinys, labiausiai jaučiama pilkoji įtaka. Labai labai prastas kratinys. Sekso scenos visiškai nuobodžios, visiškai vienodos ir svarbiausia tema yra 20 cm kotas bei išsiterliojimas sperma. Tų scenų labai daug, tai kai prieini 50-tąją, pradedi praleidinėti, nes supranti, kad knyga rašyta kaip nevykusio studento – ai prikopipeistinsiu į vidurį, niekas nepastebės.
Po ilgos dulkinimosi pradžios ir žiauriai nuobodaus dulkinimosi vidurio, Autorė bandė ir žiauriai daug visko sugrūsti į galą. Atsirado porno mafija, Sicilija, FTB agentas ir kitokios pievos. Ak, išprievartavo mylimąją, na nieko tokio – pasimylėkim. Ak, nužudė seserį? Nieko tokio, pasidulkinkim. Greit greit greit. Žinot ką priminė? Pusė knygos – pornuškę be siužeto. Na būna tokios, kur bandoma pritemti prie kokios nors istorijos, susukamas filmas, o būna tokios, kur ateina merga pas mechaniką, jie nusirengia ir dulkinasi ant kapoto visą valandą. Tai čia tokia knyga, na tas C, ar net D lygis. Ir jei žmonės mėgsta sakyti, kad 50-ties atspalvių prasta kalba, erzinatys veikėjai (nuolat vartantys akis), tai žinokite ten buvo literatūrinis šedevras.
Kas įdomu, kad perskaičiusi knygą ieškojau aprašymo ir viršelio, tada atradau, kad autorė yra lietuvė. Na, nesmagu taip sakyti, bet tada viskas ką čia surašiau šiek tiek stojo į savo vietas.
Jūs klausite, o kodėl aš tokias knygas skaitau? Nes daug ką skaitau. Smalsu. Čia kaip anyžinius saldainius valgyt, nors jie ir neskanūs, bet vistiek paragauji.
OficialiaiVyras ir moteris, dvi sužeistos sielos. Netikėtas jųdviejų susitikimas sujaukia mintis, pažadina širdis ir sudrumsčia gyvenimą. Jiedu tampa priklausomi vienas nuo kito ir nuo nežemiškos aistros, bloškiančios į meilės liepsnas.
Ar neatšals jausmai sužinojus tiesą? Tamsios paslaptys privers kovoti, o gal, atvirkščiai, išskirs amžiams?
Žymos sau: KPS: 592  Ke 2016 09 04
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

2Comments

Add yours

+ Leave a Comment