779(36) Guillaume Musso "Centrinis parkas"

Estimated read time 2 min read

mussocentrinisparkas72maxGuillaume Musso “Centrinis parkas”
Mano įvertinimas: 1/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Nesuprantu, kodėl aš vis skaitau tą Musso. Lyg neturėčiau ką daugiau. Suintriguoja pavadinimas. Lengvas rašymo stilius ir kartkartėmis įdomios istorijos. Tik ne šį kartą.
Viskas buvo gerai, kol nepriartėjau prie pabaigos. Ir jei pabaiga būtų priderinta prie visos knygos, tai sakyčiau, kad gal ir nieko. Nes prabudo du surakinti žmonės JAV, nieko neatsimena, jaučiasi persekiojami.. Tačiau gi buvau visiškai nuvilta, nes detektyvinis greito bėgimo trileris, tapo kažkokia psichozine manipuliacija žmogumi. Gal autorius ir meistras susukti intrigėlę, bet galėjo ką nors kitą sugalvoti. Eksperimentinę treniruočių programą, kompiuterinį žaidimą, kai galvoji, kad jis vyksta iš tiesų, bele ką, tik ne tai ką sugalvojo. Esu nusivylusi ta fantastine atomazga, tai daugiau nieko ir nebesakysiu.
OficialiaiAlisa ir Gabrielius visiškai neatsimena, kas įvyko praėjusią naktį. Tačiau jai lemta apversti jų gyvenimą aukštyn kojom. Niujorkas, 8 valanda ryto. Alisa, jauna Paryžiaus policininkė, ir Gabrielius, amerikietis pianistas, nubunda ant suolelio Centriniame parke prikaustyti vienas prie kito antrankiais. Jiedu nepažįsta vienas kito ir nepamena, kad kada nors anksčiau būtų susitikę. Vakar vakare Alisa dalyvavo vakarėly su draugėmis Eliziejaus Laukuose, o Gabrielius koncertavo Dubline. Neįmanoma? Ir vis dėlto… Kaip jie čia atsidūrė? Kieno krauju ištepta Alisos palaidinė? Kodėl jos pistolete trūksta vienos kulkos?
Žymos sau: KPS: 312 Ke, 2016 03 22
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

+ There are no comments

Add yours