738(69)-739(70) L. Craig Parker "Milijonas nepadorių paslapčių" ir "A Million Guilty Pleasures"

Estimated read time 2 min read

milijonasL. Craig Parker “Milijonas nepadorių paslapčių” ir “A Million Guilty Pleasures”
Mano įvertinimas: 1/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Šiaip jau ne vieną kartą esu girdėjus klausimą, kad o kodėl skaitau tokį šūdą :). Cha! Neturiu jokios prievolės teisintis dėl to ką veikiu laisvalaikiu. Juk neklausiu kodėl žiūrite kokius nors chorų šmorų šokių pokių karus. Bet kadangi esu didelė interneto plepė tai galiu pasipasakoti: nes paskaityti niekam tikusią knygšę ir pavartyti akis yra visai smagu. Žinoma, jei aš perskaityčiau (išdidžiai) tris knygas per metus, tai turbūt truputį gaila būtų jei jos pasitaikytų tokios, tačiau, kaip matote, perskaičiau 70 ir net jei du trečdaliai šūdas, vistiek daugiau nei 20 knygų yra geros, o tai daugiau nei tos mano minėtos trys, ane? Be to reikia fono tam dvidešimčiai, nes nuo gerų knygų galima atbukti. Per daug pripratus. O po to jau rasti sunku pasidaro tokių.
Na, o dabar apie milijonus paslapčių. Nepadorių. Ši knyga yra absoliuti ir prasta 50 pilkų atspalvių kopija. Priminsiu, kad pilkuosius aš įvertinau 3 iš 3. Nes tai sveikintina knyga, kurios labai reikėjo. Ypač mūsų rytų Europoje. O čia gi, pasikartosiu, visiška kopija. Yra nekalta mergelė, yra traumuotas hyper turtingas bernužėlis, yra netgi sutartėlė, kuri tam tikru, iš didelės meilės atsiradusios čiulpimų ir baudimų metu, suplėšoma. Tada yra didysis išsiskyrimas, susitaikymas, blogiukas ir happy endas. Na ir daug “o dieve kaip aš dabar čia ir dabar, dabar ir čia noriu dulkintis”. Na patys supratot.
Oficialiai: Deleina Talbot turi paslaptį. Šeimai atsidūrus gyvenimo ir mirties akivaizdoje, Deleina nusprendžia pasiaukoti. Slaptame aukcione, kuris vyksta prabangiame Čikagos erotiniame klube, ji pasiryžta tapti preke. Nuo šiol ji Nojaus Kraufordo – turtingo magnato – nuosavybė, o jos pareiga – tenkinti kiekvieną jo poreikį. Sutartimi įsipareigojusi paklusti Deleina nenutuokia, kad Nojus pažadins tokius pojūčius, kurių nė nemanė galinti patirti, o juos siejantis aistringas erotinis ryšys netrukus pasuks jų likimus netikėta kryptimi ir dovanos trapų meilės pažadą.
Žymos sau: KPS: 432+260, Ks, 2015 10 13
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

+ There are no comments

Add yours