694(25) Charlotte Link "Apgaulė"

Estimated read time 2 min read

apgaule230Charlotte Link “Apgaulė”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Įtempto siužeto romanas, todėl įtraukė ir mikliai, per porą vakarų, sugraužiau. Nepasakyčiau, kad kažkas ypatingo. Nėra dėl ko paliaupsinti. Nė vienas veikėjas netapo mylimu, visi buvo kažkokie “nelabai”: viena vištukė turtinga namų šeimininkutė, kuri nemato kas dedasi po nosimi, kita užsidepresavusi dėl išvaizdos, trečias gi toks mazgotė, kad viską atleistų, kad tik jį mylėtų ir taip toliau. Tų veikėjų daug.
Buvo ir žmogžudysčių, bet intriga ne tame. Kas žudikas galima nuspėti, o nuo kažkurios vietos tai ir nebenuslepiama. Galima būtų sakyti, kad įtampa auga galvojant ar prigriebs jis kitą auką, ar ne. Na bet gi perskaičius dalį knygos matosi, kad tai tipinis romanas, kuris pabaigoje staigmenų nepateiks.
Nepaisant visos šios kritikos, vistiek mane įtraukė, buvo įdomu, tad nesigailiu, kad skaičiau.
Oficialiai: Laura ir Peteris Simonai, sutuoktiniai iš Frankfurto, – turtingi, Prancūzijoje turi namą, skirtą atostogauti. Peteris kiekvieną rudenį be žmonos ir dukrelės ten važiuoja paplaukioti jachta ir praleisti savaitę su geriausiu draugu Kristoferiu. Tiktai šįkart jis dingsta be žinios. Susirūpinusi žmona sužino, kad Peteris prasiskolinęs, turi meilužę ir jau seniai nebeplaukioja jachta. Laura nuvyksta į Prancūziją ieškoti vyro, ir čia ją viena po kitos užgriūva nemalonios staigmenos. Dar pribloškia žinia, jog gretimame kaimelyje rastos nužudytos motina su dukrele. O šeimos draugai prancūzai, su kuriais jie praleido tiek gražių valandų, nė nemano jai padėti
Žymos sau: KPS: 456, ke, 2015 02 16
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook.
 

+ There are no comments

Add yours