634(54) Sarah Jio "Pajūrio trobelė"

pajurio trobele72maxSarah Jio “Pajūrio trobelė”

Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Mano komentarai: Čia tokia knyga, apie kurias sakoma, kad nei gera, nei bloga. Iš tiesų stiliumi primena neseniai skaitytą Jojo Moyes, tik gerokai paprasčiau.

Graži meilės istorija vykusi karo metais tarp slaugės ir kareivio. Istoriją jau šiais laikais papasakoja senutėlė slaugė savo anūkei. Šios knygos didžiausias trūkumas tai nemokšiškas sąsajų prikaišiojimas, kur reikia ir kur nereikia. Na čia tarsi išeitumėte pieno, kurio reikia katytei ir jus partrenktų gatvėje buvęs katytės šeimininkas, o ligoninėje pasirodytų, kad gydytojas yra jūsų pirmoji meilė… Na supratot apie ką… Dauguma tų “atsitiktinumų” nutiko pabaigoje, tai bent negadino knygos.

Visgi šiuo gyvenimo periodu man patinka gražios meilės istorijos su laimę žadančia pabaiga :). Skaitysiu ir kitas autorės knygas.

Oficialiai1942-ųjų vasara. Abejodama dėl savo sprendimo tekėti Ana Kelovėj pasiryžta su drauge Kite išvykti į Bora Boros salą Ramiajame vandenyne dirbti karo slauge. Sujaudinta didžiausio gyvenime nuotykio ir atitolusi nuo sužadėtinio, ji netikėtai pajunta trauką paslaptingam kareiviui Vestriui. Ilgainiui jų draugystė išsiskleidžia lyg kinrožės žiedas, kurių taip gausu saloje. Kartu tvarkydami apleistą pajūrio trobelę, kuri, vietinių įsitikinimu, yra užkeikta, jie netikėtai tampa siaubingo nusikaltimo liudytojais… Netrukus Vestris perkeliamas tarnauti kitur. Ar jiedu dar susitiks? Ar bus išnarpliotas nusikaltimas? 

Žymos sau: KPS: 368, KE, 2014 06 24

+ There are no comments

Add yours