633(53) Sandra Brown "Prancūziškas šilkas"

Prancuziskas-silkas_p1Sandra Brown “Prancūziškas šilkas”

Mano įvertinimas: 1/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Mano komentarai: Jau pradėdama skaityti knygą, žinojau, kad vargu ar įvertinsiu daugiau nei vienetu. Tad kodėl ėmiausi? Čia tas pats, kas žiūrėt kokį kvailą serialą – laiko stūmimui be įsipareigojimų. Jau pažįstu Sandrą, žinau, kad ji rašys lengvai, nuspėjamai, bet nenuobodžiai. Tai va ir perskaičiau.

Nelabai yra ką pasakyti apie “Prancūzišką šilką”, gal tai, kad jau vidury knygos atspėjau kas žudikas ir ne tik, dar atspėjau kaip rutuliosis įvykiai. Na žinote, visada būna klaidinantis detektyvų manevras, kai tave nori priversti manyti, kad kaltininkas visai kitas. Tai va ir tai nuspėjau. Žodžiu nieko ypatingo, bet tingiam vakarui gerai.

Kuo daugia skaitau, tuo labiau nenormalūs man atrodo amerikiečiai :). Dar labai aiškūs geriečiai ir blogiečiai, ir visi gauna ko nusipelnę.

Oficialiai: Paslaptinga gražuolė Klerė Loran daug ir sunkiai dirbo, kol jos išskirtinio apatinio trikotažo bendrovė „Prancūziškas šilkas“ išgarsėjo. Tačiau moters džiaugsmą temdo nuolatiniai fanatiško televizijos pamokslininko Džeksono Vaildo, paskelbusio karą pornografijai, išpuoliai. Kai Džeksonas Vaildas nužudomas, Klerė tampa pagrindine įtariamąja. Ji gali prarasti viską – net gyvybę. Padėtį dar labiau komplikuoja jos elgesys per tyrimą. Vis dėlto net matydamas, kad Klerė atkakliai meluoja ir save klampina, prokuroro pavaduotojas Robertas Kasidis nejučia pasiduoda šios nuostabios moters pasaulio kerams ir nusprendžia žūtbūt ją išgelbėti. Bet nei Kasidžio atsidavimas, nei Klerės tikinimai, kad ne ji nužudė visiems įgrisusį pamokslininką, jos negelbsti. Lieka vienintelis kelias – atskleisti sukrečiančią tiesą, kurią Klerė buvo prisiekusi nusinešti į kapą…  

Žymos sau: KPS: 464, KE, 2014 06 23

+ There are no comments

Add yours