574(98) A.J. Molloy "X istorija"

A.J. Molloy “X istorija”
Mano įvertinimas: 1/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Šiaip aš nežinau chronologijos. Tai yra, kas kada ir prieš ką buvo išleistas pasaulyje. Bet Lietuvoje matau tą keistą marketinginį sprendimą: “Istorija, kuri tikrai patiks knygos „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ gerbėjams“. Tikrai tuo tikit? Manot, kad 50 pilkybių skaitė tik kyštmyžt gerbėjai? “X istorija” ir labai jau nevykusi kopija (kaip jau sakiau, nežinai kada išleista, gal kaip tik atvirkščiai, ana nukopijuota, bet labiau vykusiai). Net panelė pelenė su ponaičiu turtuoliu susipažįsta taip pat – ateina imti interviu. O visa kita… Kvaila iki panagių. Senovės kultai, misterijos ir mafija jokių prieskonių nepridėjo. Mergaitė atrodė kvaila, kaip višta. Oi, jei nesileisiu išprievartaujama stebint gaujai dėdžių, tai negalėsiu būti su mylimuoju. Oi oi ai ai :). O pabaiga tai verta metų blogiausios pabaigos apdovanojimo. Įsivaizduokit mafiją, mafijos kiliaširdiškumą, išbandymą prievartavimais :). Oi oi ai ai.
Užbėgsiu už akių ir pasakysiu, kad baigusi šią iš karto pradėjau Sylvia Day knygą iš tos pačios operos. Turbūt esu kokia nedadulkinta namų šeimininkė :). Na ir galiu pasakyti, kad tai damai sekasi kur kas geriau.  Nors panašumas su pilkais atspalviais taip pat stulbinantis, bet bent jau autorė sugeba įtraukti, įdomu! O Molly gali eit parūkyt kur kampelyje.
Oficialiai: Drovi studentė Aleksandra, draugų vadinama X., atvyksta į Neapolį trokšdama nuotykių, kurie paįvairintų nuobodų jos gyvenimą. Klajodama saulėtomis Italijos miesto gatvėmis, ji sutinka labai gražų ir turtingą vyrą – charizmatiškąjį trisdešimtmetį milijardierių lordą Marką Roskeriką.Aleksandra nepajėgia atsispirti jo žavesiui. Sykį praleidusi su juo aistringą naktį, mergina leidžiasi vis labiau įviliojama į tviskantį Marko pasaulį. Tačiau netrukus atranda ir tamsiąją jo pusę…Markas atskleidžia jai juodžiausias savo paslaptis ir ragina dalyvauti keistuose ritualuose bei paklusti neįprastiems jo troškimams.X. ryžtasi leistis į pavojingą nuotykį ir atsiduoti Marko siūlomiems aštriems potyriams. Ir nė neįtaria, ką iš tikrųjų teks patirti…
Knygos puslapių skaičius: 296
Elektroninė knyga.
Perskaityta 2013 10 08

6Comments

Add yours
  1. 1
    Laura

    Tai rekomenduoji Sylvia Day skaityti? Vis žiūriu į jos e-knygą ir svarstau. Bet tas “Jeigu jums patiko 50 pilkų atspalvių…” šiek tiek gąsdina, kad nebūtų ant bet kokio š uždėta 🙂

  2. 2
    Salomėja

    O turi knygas? Galiu pasidalint. Na aš vakar vakare baigiau šią, iškarto įsijungiau Sylviją ir kadangi viena po kitos, tai labai jautėsi kaip skyriasi. Toji Sylvia išties labai labai panašu į 50 pilkų, bet panašu ne tik turiniu, o ir tuo, kad įtraukia. Žinoma, reikia nenutaisyti veido “dabar skaitysiu Didįjį Getsbį”, o imtis su ta protinga nuostata “čia bus erotinis romanas”.
    O bet tačiau aš dar gal ketvirtį tik perskaičiau knygos, tai gal nusivažiuos mirtinai.

  3. 4
    Lina

    Tai reikia pasižiūrėt išleidimo metus. Jei tarkim S. Day būtų pirmoji, tai ji ir būtų turbūt populiaresnė. Atspalviai viso to š pirmtakė.

  4. 5
    Salomėja

    Tingiu aš tuos metus žiūrėt, juolab, kad Day iš pradžių selfpublishinosi, po to tik plačiai išsileido.
    Faktas tik, kad nors ir einama lengvu keliu, bet vieni moka juo eiti, kitiems nesiseka.

+ Leave a Comment