570(94) Lisa Gardner "Myliu dar labiau"

Lisa Gardner “Myliu dar labiau”
Mano įvertinimas: 2 /3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Užsinorėjau gero dektyvo ir gavau. Tiesa, pati pradžia labai sunki buvo. Kažkokia nėščia detektyvė pati nežinanti ko nori, kažkokia nusikaltėlė nelabai kokia. Vyniojosi nuobodžiai. Tačiau pamažu pamažu paįdomėjo, o gal aš tiesiog įsitraukiau ir greitai greitai suskaičiau. Ne stebuklas, bet visai neblogai, aš gi išlepus detektyvų atžvilgiu.
O daugiau neturi ką pridurti. Malonu paįvairinimas po to kai įpusėjusi mečiau kažkokią knygą, kurios pavadinimo net nebeprisimenu.
Oficialiai: Iš pirmo žvilgsnio tai įprastas nusikaltimas. Pareigūnė Tesa Leoni nebeapsikentė vyro smurto ir nušovė jį tarnybiniu ginklu. Mėlynės ant moters kūno patvirtina, kad tai buvo savigyna. Tačiau kur dingo šeimos dramą turėjusi matyti šešiametė dukra? Bylą pradeda tirti patyrusi detektyvė Didi Voran ir buvęs jos mylimasis Bobis Dodžas. Sekdami bylos pėdsakais pareigūnai kiekviename žingsnyje susiduria su paslaptimis.
Knygos puslapių skaičius: 352
Pasiskolinta.
Perskaityta 2013 09 26

1 Comment

Add yours

+ Leave a Comment