568(92) Jurga Adomo "AŠ + MB = AŠ"

Jurga Adomo “AŠ + MB = AŠ”
Mano įvertinimas: 1 /3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Pirkau šią knygą nes pasirodė įdomus pats faktas, kad istorija buvo rašyta tinklaraštyje, taip pat yra tikra. O ir skambėjo įdomiai. Viena mergina aptinka kitą merginą lovoje su savo vaikinu ir jos abi ima rašyti blogą. Tai vykstą čia, Lietuvoje ir yra tikra. Suviliojo ir nuvylė.
Į savikankos santykius papulti gali bet kuri protinga moteris. Bet gi protingos moterys pasistengia iš jų išsikapanoti kuo greičiau :). Eikt, 8 metai kartu ir net buto raktų neturi? Ir išsikapanojimo vardan nereikia badauti, žaliavalgiauti, pasinerti į visokias sektas. Šiaip jau man visi vegetarai ir žaliavalgiai nebaisiai patinka. Tai yra, man lyg ir tas pats, bet šis tas kliūna. Čia ta tolerancija slidi. Pvz., jei gėjus, ar juodaodis sako: “ei, žmonės, mes esame tokie patys kaip ir jūs!”, tai pas anuos taip ir spinduliuoja žinutė: “mes esame geresni, švaresni, mūsų energija puikesnė, o karma švaresnė”. Visi mes tokie patys. Vieni naikinam pasaulį vienaip, kiti kitaip.
Žodžiu knygoje man labai kliuvo ta veidmainiška riba – kol turėjau turtingą vyrą, tai buvau truputį kiaulė (apie elgesį maratonuose, viešbučiuose, vakarėliuose), o kai jau vyro nebėra, tai tapau tyra, šventa, apsivaliusi. O kokia būtum jei vyras nebūtų buvęs neištikimas, o visos kitos savybės liktų tokios pat? Ir šiaip man silpnos moterys neimponuoja. Mėgstu skaityti apie stiprias (visokiom prasmėm), charizmatiškas.
Perskaičiau ir pamiršiu.
OficialiaiKnygoje aprašyta istorija – tikra. Idealus Jurgos gyvenimas subyra į šipulius, kai ji užtinka savo draugą lovoje su kita. Tiek Jurga, tiek antroji moteris Laima nežino, kad jau keletą metų draugauja su tuo pačiu vyru. Po šio įvykio moterys pasielgia neįprastai – norėdamos išsiaiškinti tiesą jos kartu pradeda rašyti blogą (tinklaraštį) ir atskleidžia intymiausias savo gyvenimo detales. Pamažu pradeda aiškėti melo voratinklis, kuriame abi ilgai gyveno. 
Jurgos laukia sunki kova su savo jausmais, pykčiu, pavydu, neviltimi, ypač tada, kai Laima nusprendžia grįžti pas ją išdavusį mylimąjį ir nutraukia bendrą išpažintį. Bandydama išgydyti sužeistą širdį, užmiršti kurtus gražios ateities planus Jurga imasi kardinalių gyvenimo pokyčių: lanko psichoterapijos sesijas, keičia išvaizdą, analizuoja santykius su praeities vyrais, galiausiai pasiryžta 20 dienų badauti… Ar nelaimingos meilės istorija gali atnešti ką nors gero? Kaip susigrąžinti sielos ramybę ir gyvenimo džiaugsmą? 
Popierinės knygos puslapių skaičius: 304
Knyga elektroninė.
Perskaityta 2013 09 14

2Comments

Add yours
  1. 2
    mummy

    skaičiau-miegojau-skaičiau laabai nuobodi ir neužkabinanti knyga, pilna sapalionių.

+ Leave a Comment