520(44) Philippa Gregory "Žiniuonė"

Philippa Gregory “Žiniuonė”
Mano įvertinimas: 1/3 (1 – nors ir skaitomas, ale vistiek šūdas, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Dar nesu skaičiusi nė vienos kitos Gregory knygos, nors žinau, kad ji yra populiari. Iš knygos aprašymo susidariau kiek kitokį vaizdelį. Maniau tai bus viskas kiek kitaip. Iš esmės tai knyga labai ištęsta. Mergužėlė išneša sveiką kailį iš vienuolyno niokojimo, apsistoja pilyje, įsimyli didiką, o tada krečia visokius monus, kad tik jį gautų. Čia pasirodo ir vudu lėlytės ir haliucinacijos, burtai magijos.
Pagrindinė veikėja iš esmės yra blogietė. Ji suka intrigėles, meluoja, išduoda, vėl meluoja, vėl išduoda visus ką tik gali. Nieko nemyli tik nori prabangos, gražių suknelių. Iš dalies aš žavėjausi autore, kad ne vargšė mergelė čia viską daro, o tikra furija. Bet tuomet nusivyliau pabaiga. Būčiau norėjusi, kad Alisai pasisektų, arba nepasisektų, o čia…
OficialiaiNaktį vienuolė Alisa pabunda nuo dūmų kvapo – kareiviai padegė ją priglaudusį vienuolyną. Jauna gražuolė parbėga į namus, kur užaugo, į apgailėtiną žiniuonės Morakos trobelę. Bijodama juodosios magijos, kuria globėja naudojasi, neapkęsdama slegiančio skurdo, Alisa ieško būdo vėl ištrūkti… ir gauna kvietimą atvykti į pilį gydyti sergantį senąjį lordą Hjugą.
Sugundyta dvaro prabangos Alisa nutolsta nuo skaistybės įžadų, nepajėgia užgniaužti smarkios ir netikėtos aistros gražuoliui lordo sūnui Hjugui, nors tai jis sudegino vienuolyną su visomis vienuolėmis… Bet Hjugas turi žmoną, gašlią, nevaisingą Kateriną, kurį įtariai stebi gražiąją žolininkę, pasiruošusi apkaltinti ją raganavimu. Paleisdama nuo saito piktąsias galias, griebdamasi sekso ir magijos, kad įviliotų mylimąjį į neįsivaizduojamą ekstazę, Alisa siekia išplėšti iš likimo tai, ko negavo – kilmingos padėties, turto, valdžios ir saugumo…
Puslapių skaičius: 512
Knyga elektroninė.
Perskaityta 2013 01 31
[table id=33 /]
1Kainos surinktos 2012 01 31
2Siuntimo kaina = kaina už vienos knygos pristatymą Lietuvoje/į Lietuvą, renkantis pigiausią siūlomą siuntimo būdą.
3Bendra knygos ir pristatymo kaina perkant tik vieną šią knygą.
4Kaina versta į litus pagal valiutos.lt nurodomą kursą.

+ There are no comments

Add yours