495(19) Nicolas Barreau "Mane rasi pasaulio krašte"

Nicolas Barreau “Mane rasi pasaulio krašte”
Mano įvertinimas: 1/3 (1 – nors ir skaitomas, ale vistiek šūdas, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano nuomonė: Žiūrėdama į viršelį ir į aprašymą nemaniau, kad ši knyga man taip nepatiks. Laiškai, susirašinėjimo romanai ir panašūs dalykėliai man yra net labai priimtini. O viršelis traukė jau seniai seniai. Visi juk žino mano pamišimą dėl atvirukų, pašto ir retro stiliuko. Todėl visai nenuostabu, kad šis viršelis su visa knyga sulaukė mano dėmesio.
Ir veltui. Kelių valandų knygelė man pasirodė visiškai nuobodi. Esmė: pižonas Paryžiaus galerijos savininkas gauna 18a stiliumi rašytą meilės laišką. Atrašo (elektroniniu paštu), prasideda susirašinėjimas, įsimylėjimas, medžioklė, susitikimas. Bet man viskas pasirodė pernelyg nuobodu. Po tokių pompastikšų laiškų tik miegelio, o ne meilės norisi. Geriau jau skaitykit Iselin C. Hermann “Skubus paštas”, bent jau jausmų išlieka :).
OficialiaiŽanas Lukas Šampoljonas – žavus galerininkas. Su moterimis jam lengva. Ir jei viskas klotųsi pagal jo norus, puikiai sustyguotas gyvenimas savo šuns Sezano pašonėje galėtų tęstis. Bet laiškas, kurį Žanas Lukas vieną rytą ištraukia iš savo pašto dėžutės, aukštyn kojomis apverčia jo pasaulį. Nepaprastai stebinantis meilės laiškas, rodos, atėjęs tiesiai iš aštuoniuolikto amžiaus, adresuotas „hercogui“, pagarbiai pasirašytas „princesės“. Vyras sutrikęs, bet nusprendžia įsitraukti į žaidimą. Kas toji moteris, kuri švelnia ranka, mįslingomis užuominomis ir provokuojančiu atvirumu veda per virpuliuojančią meilės istoriją?
Puslapių skaičius: 288
Knyga iš bibliotekos.
Perskaityta 2012 12 02
[table id=6 /]
1Kainos surinktos 2012 12 02
2Siuntimo kaina = kaina už vienos knygos pristatymą Lietuvoje.
3Bendra knygos ir pristatymo kaina perkant tik vieną šią knygą.
4Kaina versta iš eurų.

+ There are no comments

Add yours