429(102) Kathleen Tessaro "Elegancija. Romanas+Elegancijos ABC"

Kathleen Tessaro “Elegancija. Romanas+Elegancijos ABC”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – nors ir skaitomas, ale vistiek šūdas, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano nuomonė: Pradėjau šią knygą nieko nebesitikėdama, nes prieš tai mečiau tris man neįtikusias. Bet savo nuostabai aš ją šiandien visai jaukiai suskaičiau. Net radau kelias mielas, protingas ir vertingas mintis. Tik kelias, bet tai šis tas. Baisiausia man buvo rasti daugybę panašumų su savu gyvenimu.
O šiaip visai norėčiau kada nors rasti kokią seną knygutę jaunoms ledi apie elgesį, manieras, aprangą ir kitus svarbius dalykus. Turbūt būtų taip pat įdomu skaityti, kaip ir “Pionierių vadovo knygą”.
P.S. kaip sunku internete rasti kai kurių knygų padoresnės rezoliucijos viršelius. Tarsi leidyklos nėra suinteresuotos tuo, kad viršeliai visur šmėžuotų bei graužtų kelią į potencialių skaitytojų pasąmonę.
OficialiaiAudrey Hepbun buvo elegantiška. Grace Kelly taip pat. O Luiza Kanova – ne. Vieną dieną senų knygų parduotuvėlėje Luiza aptinka ploną pilką knygelę „Elegancija“ – vadovėlį kiekvienai moteriai, kuri nori gerai ir šauniai atrodyti kiekvieną dieną. Elegantiško stiliaus abėcėlė, parašyta prancūzės, madų žinovės G. A. Dariaux. Įvairiausi patarimai visiems gyvenimo atvejams nuo A iki Ž. Ar padės šios knygos patarimai Luizai rasti atsakymus į jai svarbius klausimus? Taip, jos gyvenimas pasikeičia. Tačiau kai senasis Luizos „aš“ pradeda nykti, paaiškėja, kad tikroji elegancija reikalauja daugiau, nei ji manė. Išvaizda yra tik pradžia…

Puslapių skaičius: 350
Knyga pasiskolinta.
Perskaityta 2012 07 29

+ There are no comments

Add yours