361(34) Aleksandra Marinina "Nuodėmės iliuzija"

Aleksandra Marinina “Nuodėmės iliuzija”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – nors ir skaitomas, ale vistiek šūdas, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano nuomonė: eilinė Marininos knyga. Ką dar galima apie tai sakyti? Kad skaičiau kol pabaigiau? Kad vėl žavėjausi visais vingiais? Kad Nastia buvo susirgusi? Kad labai įdomūs herojai? Kad labai gerai pažįstama aplinka, ypač tų vargo pelių. Na tai viskas šioje knygoje tikrai buvo. Kaip visada man patiko, nes man patinka detektyvai, detektyviniai romanai ir trileriai. Tai turbūt tiek.
Oficialiai: Kažkas paslapčia ir įdėmiai domisi keturių savo motinos suluošintų vaikų gyvenimu. Viena žmogžudystė, antra, trečia… Ir visos jos vienaip ar kitaip siejasi su šia nelaiminga šeima. Kas slepiasi šių žmonių praeityje? Tik praeityje? – abejoja Nastia Kamenskaja, analizuodama nusikaltimų aplinkybes. Laiko svarstymams kaip visada nėra – tiesiai iš ligoninės pagrobiama mergaitė, pavojus gresia ir kitiems vaikams. Kur grėsmės šaltinis? Staiga suvokimas tarsi žaibas apšviečia protą, ir paaiškėja visa situacija, kuri kur kas kraupesnė, nei Nastia įtarė…
Puslapių skaičius: 368
Knyga pasiskolinta.
Perskaityta 2012 02 18

+ There are no comments

Add yours