1315 Victoria Helen Stone „Sunkus vaikas“

Estimated read time 2 min read

Victoria Helen Stone „Sunkus vaikas“

Mano komentarai: Su pagrindine knygos veikėja sociopate Džeine susipažinome knygoje „Aš, Džeinė“. Smagi ji buvo labai. Bent jau man, nes aš mėgaujuosi skaitydama apie herojus, kurie save laiko protingesniais už kitus ir neužsiima savigrauža kiekviename savo gyvenimo žingsnyje. Jėtau, kaip norėčiau bent per pusę tiek panaši būti :D.

Pirmoje knygoje Džeinė savo aukštą intelektą ir šaunumą naudojo iš esmės blogam tikslui. Gal tuo knyga ir buvo patrauklesnė, nes antroje dalyje jos ketinimai labai neapibrėžti. Lyg ir norisi surasti dingusią dukterėčią, bet tik iš smalsumo. Toks tikslas tikrai mažiau žavus nei bandymas nubaust bjaurų vyruką, ar ne?

Tad šioje knygoje įdomiausios buvo tos nepagražintos mažų miestelių realijos. Jokio skirtumo, ar tai Lietuvos kaimas, su šulinių istorijomis, ar JAV provincija su kekšiaujančiomis paauglėmis ir girtaujančiais tėvais. Tiesa, istorija kiek paviršutinė, nors pagrindinė veikėja įdomi, bet siužetas be intrigos, nes skaitytojams, kaip ir pačiai Džeinei, truputį vienodai, ras tą dukterėčią, ar ne.

Smagiausios dalys – Džeinės bandymai praskaidrinti sau kasdienybę įpainiojant į tai atsitiktinius vyrus. Čia štai aš jau puse lūpų šypsojausi. Go girl :). Norėčiau daugiau istorijų apie šią veikėją, tik prašyčiau autorės pasistengt dėl siužeto ir intrigos.

Puslapių skaičius: 272
Knygos kilmė: leidyklos dovana.
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook arba Instagram
Knygos žanras:  trileris.

+ There are no comments

Add yours