1314 Lauren Westwood „Motinos tyla“

Estimated read time 2 min read

Lauren Westwood „Motinos tyla“

Mano komentarai: Viena tu knygų, kurios galėjo būti visai neblogos, bet koją pakišo savigailos fiesta. Įsivaizduokit, prieš 15 metų Skaja neteko dvynės sesers, tuo metu jos buvo paauglės. Tada netyčia nugirsta mamos žodžius, dėl kurių įsiskaudina ir diena iš dienos save drožia. Tai, kaip tokius veikėjus mėgt? Beveik patikėčiau, kad knygą parašė lietuvis, nes labai jautėsi tas bėgančio per langą lietaus lašo, sukrypusių vartelių girgždesio ir kryželio tolumoj vaibas. Na tik škotai turi savo vėjus, bangas ir uolas, tai kraštovaizdis fainesnis.

O kas gero? Nors tai nėra detektyvas, tačiau knygoje yra paslaptis. Kas gi iš tiesų tada nutiko seseriai. Skaja grįžusi ir bando išsiaiškinti. Ir siūlo vyniojimas iki atomazgos man, kaip paslapčių gerbėjai, visai suėjo.

Rekomenduoju tiems, kurie mėgsta šeimos dramas, dėl visko save kaltinančius veikėjus, paslaptėles, apie kurias žino visas miestelis, bet tik ne tie, kam reikia. Tiems, kurie mėgsta atšiaurią aplinką bei istorijas pasakojamas grįžtant laiku atgal. Norėtųsi man pasakyti, kad romanas stiprus, bet tai būtų ne visai tiesa, o autorė, regis, tik atkartojo viską, kas jau matyta ir girdėta nieko nuo savęs nepridėjusi.

Puslapių skaičius: 320
Knygos kilmė: leidyklos dovana.
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook arba Instagram
Knygos žanras:  romanas.

+ There are no comments

Add yours