1266(62) Robin Morgan-Bentley „Avarija“

Estimated read time 2 min read

Robin Morgan-Bentley „Avarija“

Mano komentarai: kartais knygos padedamos ne į tą kategoriją. Visa anotacija ir net viršelis leido man manyti, kad čia bus trileris, tačiau aš sakyčiau, kad čia yra psichologinė drama. Trileriui būdinga visai kitokia įtampa. Knyga nėra bloga, jei tik neapsigauni su tais žanrais.

Benas važiuodamas į darbą partrenkia žmogų. Jis kamuojasi, neranda vietos, susipažįsta su savo aukos našle ir ją įsimyli. Kadangi Benas keistas vienišius, jis viską daro hiperbolizuotai. Per daug jaudinasi, per daug graužiasi, per stipriai įsijaučia į jausmus.

Mes kažkaip jau pripratome skaityti apie isterikes moteris ir visą jų jausmų gamą, o štai vyras gali būti tik šaltakraujis žudikas, arba sadistas, arba tiesiog stiprios dvasios gražuoliukas. Šį kartą turime kitokią situaciją. Dėmesio gauna vyrukas su visa ta emocijų gama: baime, netvirtumu gyvenime, jausmais virstančiais manija, nes daugiau nėra į ką kabintis, kalte ir t.t. Tuo istorija tampa kitokia.

Man visada įdomu skaityti apie santykius, jausmus, o jei tai pagardinta viena kita šeimos paslaptėle – dar geriau. Bet nemeluosiu, vietomis buvo nuobodoka, kitos vietos gelbėjo, tad gavosi smagus balansas. Džiaugiuosi, kad kažkas popsinėje knygoje skyrė dėmesio ir vyrų jausmams, na ne tik tiems, kurie išreiškiami per detektyvų herojus, vos pramerkiančius akis po daugiadienių.

Mano įvertinimas: 3/3 (1 – ne kažką, bet nebuvo ir labai blogai, nepatinkančių knygų aš nebaigiu, 2 – tikrai gera, nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, osom, wow, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Oficialiaičia.

Puslapių skaičius: 320
Knygos kilmė: knygą padovanojo leidykla „Balto“.
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook arba Instagram
Knygos žanras:  drama

+ There are no comments

Add yours