1261(57) Alex North „Draugas šešėliuose“

Estimated read time 2 min read

Alex North „Draugas šešėliuose“

Mano komentarai: Autoriaus knygos sulaukė palankaus dėmesio. Ypač „Šnabždėtojas“. Na, ji buvo nebloga, bet tik per vidurį. „Draugas šešėliuose” jau vos iki to vidurio ir pritempė. Kaip Steve Mosby man rašytojas labiau patinka, nei kaip Alex. Gal detetektyvai ir nežiba, bet S. Kingo nevaidina.

Žinokit nesu Kingo gerbėja, bet skaičiau ne vieną knygą. Nes šiaip, turbūt pastebėjot, viską aš skaitau, nes man gi smalsu. Pritariu, kad atmosferą kurti jis moka. O to pasakyti apie Alex negaliu. Skaičiau atsiliepimus ir stebėjausi, nes knygoje įtampos neradau. Neužtenka pasakyti, kad miške baisu, atrodo, kad kažkas stebi. O kur jausmas? Kur jausmas, kad baisu? Ok, turiu vaizduotę, galiu ir pati padirbėt, bet tada nenorėkit ir penkių žvaigždučių.

Pati istorija irgi daugiau erzino nei ja mėgavausi. Su nusikaltimų dalimi viskas ok, bet koks mėmė pagrindinis veikėjas! Daryk gi ką nors, galvojau, tuoj gi knyga baigsis, o tu tik kartoji kaip movei iš miestelio ir niekada negrįžai.

Ir dabar va prabėgo laiko, perskaičiau kitų knygų ir suprantu, koks blankus kūrinys. Nė vieno ryškesnio charakterio, įdomesnio vingio ar smagesnio pokalbio. Sorry not sorry, žinau, kad turi savo gerbėjų ir kaip visada sakau, kad skaitykit patys, o tada susitikim nuomonyčių palygint 🙂

Mano įvertinimas: 1/3 (1 – ne kažką, bet nebuvo ir labai blogai, nepatinkančių knygų aš nebaigiu, 2 – tikrai gera, nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, osom, wow, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Oficialiaičia.

Puslapių skaičius: 320
Knygos kilmė: knygą padovanojo leidykla.
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook arba Instagram
Knygos žanras: YA romanas

+ There are no comments

Add yours