1248(44) Seo Mi-ae „Labanakt, mama“

Estimated read time 2 min read

Seo Mi-ae „Labanakt, mama“

Mano komentarai: Apie paskutinį aprašytą trilerį sakiau, kad taip taip, man patiko. O štai apie šį taip teigti negaliu. Tiesa, smagu, kad leidykla eksperimentuoja, nes jų asortimente nuolat pasirodo įvairių įdomybių. Korėjietiškas trileris traukė. Be abejo!

Tačiau man jis pasirodė labai klišinis ir neįdomus. Žinote, visus tuos rytietiškus siaubekus, tokius kaip skambutis… Na taip prieš akis stovi visokie klaikūs vaikai su naktiniais, ilgais plaukais ir peiliu rankoje. Tai va, čia jausmas buvo panašus. Tik nei baisu, nei ką. Nes jau matyta, girdėta ir amžius nebe tas.

Istorija tokia eilinė. Pagrindinės veikėjos vyras parsivedė namo našlaite tapusią dukterį iš pirmosios santuokos. Jo žmona gal ir neapsidžiaugė, bet gi ką darysi, labai ir neprieštaravo. Vyriškis numetęs mergaitę paliko jas tvarkytis, o dar laisvalaikiu mūsų herojė lanko kalėjime žudiką maniaką, kuris pageidavo matytis tik su ja. Tai truputį gretina to žudiko praeitį su savo podukros patirtimi. Viskas suplakta, nė viena linija nėra tvirta ar užkabinanti. Ir dar tas vaikas… Kaip jau sakiau – klišės klišės klišės.

Dabar žvilgtelėjau į įvertinimą „Goodreads“ – 3,38. Nepatingėjau suskaičiuoti, bet mažiausias tarp 60 paskutinių mano skaitytų knygų. Pasirodo, ne man vienai užkliuvo. Tai tiek šį kartą.

Mano įvertinimas: 1/3 (1 – ne kažką, bet nebuvo ir labai blogai, nepatinkančių knygų aš nebaigiu, 2 – tikrai gera, nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, osom, wow, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Oficialiai: Aprašymas leidyklos puslapyje.

Puslapių skaičius: 304
Knygos kilmė: knygą padovanojo leidykla „Balto“
Perskaityta: 2021 03 11
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook arba Instagram
Knygos žanras: trileris

+ There are no comments

Add yours