1240(36) Kristan Higgins „Per geras, kad būtų tikras“

Estimated read time 2 min read

Kristan Higgins „Per geras, kad būtų tikras“

Mano komentarai: Ką galima papasakoti apie tokias knygas? Ar buvo daug cukraus, o gal viskas pakeista saldikliu, ar dalulėmis bei kita alterantyva? Pasirinkimas mano sąmoningas. Ir nesakysiu, kad noriu pailsinti galvą, paįvairauti tarp detektyvų ir pan. Pfff, tie pritempti pasiteisinimai. Tiesiog man kartais patinka paskaityti meilės romaniukus, tačiau jie turi turėti pažadą, kad bus labiau linksmi nei jausmingi.

„Per geras, kad būtų tikras“ galėjo būti šaunus, bet labai strigau pradžioje. O jei kažkaip saldainis stringa, tai kažkas su juo blogai. Tiesa, toliau pagerėjo, tai čia kaip anyžiniai guminukai. Neskanu, o po to duokit dar.

Kaip žinote, iš esmės visuose meilės romanuose siužetas tas pats. Jie susitinka, įsimyli, tada kažkas juos išskiria, o pabaigoje happy end. Šiame pirma dalis buvo labai ilga, antra vos kelių puslapių 😀 Ir vyriškis pasirodė visiškas drama queen, nes užsi… dėl niekų.

Tačiau skaitydama tam tikrus epizodus juokiausi balsu. O taip pat, turiu atkreipti dėmesį, kad tokiose knygose labai taikliai šaržuojami visokie giminaičiai su savo netaktišku elgesiu.

Tai, va, kaip ir nėra, ką daugiau pasakyti. Smagi knygelė kelioms valandoms.

Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, bet nebuvo ir labai blogai, nepatinkančių knygų aš nebaigiu, 2 – tikrai gera, nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, osom, wow, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Oficialiai: Aprašymas leidyklos puslapyje.

Puslapių skaičius: 448
Knygos kilmė: knygą padovanojo leidykla „Svajonių knygos“
Perskaityta: 2021 02 11
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook arba Instagram
Knygos žanras: meilės romanas

+ There are no comments

Add yours