1217(13) Gregg Olsen „Lovoje su melagiu“

Estimated read time 2 min read

Gregg Olsen „Lovoje su melagiu“

Mano komentarai: Trileris = gerai. Viskas tuo pasakyta. Kadaise draugui sakiau, kad net skaitydama prastą trilerį skaitymo metu aš mėgaujuosi ir tik užvertusi imu kabinėtis arba girti, nes pagalvoju ir truputį palyginu su kitais.

Koks šis? Jei tai būtų skalė nuo 0 iki 10, tai slankiklį tempčiau kažkur virš 7, taigi gana toli nuo vidurio, bet ir ne pačiame viršuje.

Ir viskas, ko man trūko, tai bent vieno simpatiško personažo. Visi čia buvo su savais melais, bet žinote, būna, kad simpatizuoji tam blogiukui, ar aukai. Kartais nepyksti, kad esi pralaimėtojų komandoje, bet tos komandos reikia. O čia likau jiems visiems abejinga. Apie auką informacijos per mažai. Jos vyras – šlykštukas. Šalutinė porelė prėska, su kas antroje knygoje pasitaikančiomis nevaisingumo problemomis. Galvoju, gal čia jau kažkokia politkorektiškumo forma? Na žinot, kai tam, kad niekas nesikabinėtų, filme būtinai turi būtų vyrų, moterų, skirtingų rasių ir seksualinės orientacijos žmonių. Dabar jau ir vaikų susilaukti negalinčių porų? Nusikaltimo tyrėjai taip pat be cinkelio. Nors vienas jų – vyrukas – lyg ir įdomesnis toks 🙂

Tačiau jei personažai silpnoki, tai pati istorija visai smagi. Nes visi meluoja. Visi nori išsaugoti savo paslaptėles ir iki galo lieka neaišku ar čia jau taip viskas ir bus, ar dar kažkaip apvynios aplink pirštą. Traukia skaityti, kelia įtampą, norisi kuo greičiau sužinoti pabaigą. O to ir reikia iš trilerio, kuriuos galiu krimsti kaip čipsus – ne visada gerai, bet sunku sustot.

Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, bet nebuvo ir labai blogai, nepatinkančių knygų aš nebaigiu, 2 – tikrai gera, nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, osom, wow, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Oficialiai: Aprašymas leidyklos puslapyje.

Panašios knygos: Adele Parks „Melas melas melas“, Samantha Downing „Mano mieloji žmona“.

Puslapių skaičius: 400
Knygos kilmė: knygą padovanojo leidykla „Balto“
Perskaityta: 2020 12 14
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook arba Instagram
Knygos žanras: trileris, psichologinis trileris, buitinis trileris.

+ There are no comments

Add yours