1200(123) Samuel Bjørk „Berniukas sniege“

Estimated read time 2 min read

Samuel Bjørk „Berniukas sniege“

Mano komentarai: Juokinga prisiminti, kaip ilgai aš ignoravau pirmą autoriaus knygą. Tiesiog man nieko nesakė jo vardas, knygos pavadinimas irgi atrodė lyg romano apie savęs paieškas. Ir tik netikėtai užkibo akis naršant po elektronines knygas. Šiandien galiu drąsiai sakyti, kad ši serija man patinka.

Tiesa, truputį erzina tendencija, kad visi nusikaltimai susiveda į tą patį. Ir tai, kad pagrindinė veikėja nuolat nori mesti darbą ir gyvenimą, bet be jos gi niekas bylų neišspręstų. O gal jų nė nebūtų?

Ši knyga pasakoja apie keistomis aplinkybėmis žudomus žmones. Regis jų niekas nesieja, tačiau įrodymai sako, kad žudikas čia prasiėjo tas pats. O visa kita – tyrimo detalės. Ir asmeniniai miegu-nemiegu-dirbu-nebegaliu-kas aš-kur aš niuansai. Ir dar nuolat tai atidaromas, tai uždaromas ypatingas tyrimų skyrius. Kaip visada. Bet puikiai. Daugiau apie serijines knygas kalbėti negaliu, nes kiekviena detalė, kurią noriu aptarti, gali išduoti ankstesnių knygų įvykius. 

Mano įvertinimas: 3/3 (1 – ne kažką, bet nebuvo ir labai blogai, nepatinkančių knygų aš nebaigiu, 2 – tikrai gera, nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, osom, wow, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Oficialiai: aprašymas leidyklos „Alma Littera“ puslapyje.

Kitos serijos knygos eilės tvarka: „Aš keliauju viena“, „Pelėda medžioja naktį“.
Panašios serijos:
Robert Bryndza serija apie Eriką Foster; Angela Marsons serija apie Kimą Stoun, M.J. Arlidge serija apie Heleną Greis. 

Puslapių skaičius: 416
Knygos kilmė: elektroninė knyga iš „Milžinas“
Perskaityta: 2020 10 17
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook arba Instagram
Knygos žanras: detektyvas, trileris.

+ There are no comments

Add yours