4/366 Atvirukai, postcrossing

Aha, apie ką gi dar aš galiu kalbėti! Apie savo aistrą, kuriai jau nei daug nei mažai. Tik 6 metai 🙂

O tai va, žinote, kas yra keisčiausia? Sutinku kokį naują žmogų, o jis tikrai būna negirdėjęs apie postcrossing.com. Na ir kodėl turėtų? Tačiau, kas dieną bendrauju su kolegomis maniakais, tai kažkaip įpratau prie savaime suprantamybės.

Aš tai girdėjau visokius tokius baisius žodžius, kaip skrebinimas, pilatesas, sutažas, ingress, dar ten kažkas (nors nė vienas nedomina visai), o va postkrosingo žmonės negirdėjo. Bet ir gerai, kol papasakoji kas tai yra, kalbos atsiranda, nebūna nejaukių pauzių.

Apsižiūrėjau, kad kolegė Emilija išstūmė jau mane iš lietuvių postkroserių dešimtuko. Reikia susigriebti, nusipirkau ryte ženkliukų.

2016-01-07 11.15.00

Spėkit, kuriam laikui man jų užteks? 3-4 dienoms. Daugiausiai. Nepigus tai malonumas. Bet truputį pigesnis bei saugesnis už Dakaro ralį.

3 thoughts on “4/366 Atvirukai, postcrossing”

  1. Sveiki, galėtumėte man pasakyti ar tie pašto ženkliukai kur 0,71 euro centą(su kurmiu) skirti siųsti Europos sąjungos šalims? 🙂

  2. Anžela, į ES reikia klijuoti 75ct, todėl galit siųsti ir su ta ūdra (ne kurmis ten), bet reikia papildomai priklijuoti ženkliukų už 4ct, pvz 71+3+1. Smulkiausio nominalo ženkliukus parduoda tik paštuose. Stambesnius galima rasti ir spaudos kioskuose.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *