2/366 knygų mainai

Senais senais neatmenamais laikais, tiksliau pernai, dar tiksliau gruodį, mes su Skinny Stalker, kuri turi instagraminį “blogą” apie knygas @knygugaudyklė, susitarėme daryti knyginius skaitytų knygų mainus aka swap.

Manasis siuntinys nukeliavo dar prieš Kalėdinę psichozę. Galite pamatyti čia.  Parinkau Akvilei Paasilinnos “Kaukiantį malūnininką”. Vat tiesiog užsimaniau priminti, kad būna tokių keistų, bet gerų knygų, kurios nei romanai, nei detektyvai, nei romantinės novelės…

Šiandien džiaugsmingai parsitempiau iš pašto nešuliuką. Woohoo!!! Viename atviruke aš rašiau, kad nemėgstu Alisos Stebuklų Šalyje. Tik nepaminėjau, kad tos klasikinės ir originalios. Visi perdirbiniai mane domina, o kuo piktesni tuo geriau. Net vienas mano mėgstamiausių atvirukų yra Eglės Ziomos darbas “Vunderlend”.

Iš Akvilės aš gavau krūvą gėrybių:

20160105_163026-01

Šokoladą paslėpiau nuo savęs. Spalvinimo knyga puiki, užrašų knyga dar puikesnė, bet Alisa tikrai vilioja. Jau paskaitinėjau internete. Autorė šią knygą vadina dark fantasy for adults. Juk intriguoja! Tikiuosi skaitysis lengvai, nes mano anglų tokia kerėpliška, kol įsivažiuoju!

Ai, ir dar man labai patinka viršelis.

Ačiū! Taip ir maniau, kad tie mainai yra gera mintis :).

2 thoughts on “2/366 knygų mainai”

  1. Ačiū Dievui, jau galvojau, kad niekada nenukeliaus, nes pati dar prieš Kalėdas išsiunčiau. Dar kartą atsiprašau, kad taip ilgai laukti reikėjo :/ Man asmeniškai labai labai patiko 🙂 Lauksim ir tavo atsiliepimų :))

  2. Na,aš nesijaudinau. Daug siunčiu, tai mačiau kas su paštu darosi. O kai perskaitysiu, tai įrašas privalomai atsiras Šiukšlynėlyje. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *