952(51) Richard Bach “Džonatanas Livingstonas Žuvėdra”

Estimated read time 2 min read

Richard Bach “Džonatanas Livingstonas Žuvėdra”

Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Mano komentarai: Sprendimas perskaityti šią knygą atėjo po vienos diskusijos. Tiesiog kalbėjome apie gyvenimą ir tai kas šiuo metu jame vyksta ir vienu metu buvo prisimintos Bacho “Iliuzijos”. Taigi, kažkaip nusprendžiau prisiminti šias knygas ir atradau, kad skirtingai nei “Iliuzijų, aš nesu skaičiusi “Žuvėdros”.

Aš negalėčiau sakyti, kad man nepatiko, nes tai apie ką parašyta man pasirodė ir artima, ir aktualu, tegul ir girdėta, bet puikus priminimas. Tačiau aš nesu sužavėta pačiu autoriaus rašymo stiliumi. Man daug kur į pirmą planą lenda perdėtas… em, net nežinau kaip pavadinti… dvasingumas? Na žinot tuos iki skausmo dvasingai perkreiptus veidelius, klausančius kokios etno muzikos  ar literatūros mokytojos išraišką, kuomet ji aktų salėje klauso, kaip jos geriausias mokinys deklamuoja mėgstamiausią poetą. Truputį per saldu.

Tačiau vietoje ir laiku, tikrai nesu nusiteikusi per daug kritikuoti.

OficialiaiTai alegorinis pasakojimas apie kiekviename iš mūsų slypinčią beribės laisvės idėją, apie tobulybės siekį, iššūkį prigimčiai ir tikrojo skrydžio džiaugsmą.

Žymos sau: KPS: 112 Ke 2018 06 01

Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

Mano parduodamos knygos

 

+ There are no comments

Add yours