935(34) Stephenie Meyer “Chemikė”

Estimated read time 2 min read

Stephenie Meyer “Chemikė”

Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Mano komentarai: Nesu didelė autorės gerbėja, nors, žinoma, skaičiau “Saulėlydžio” sagą. Visgi, mane pakankamai sudomino aprašymas.

Kadangi jau esu perskaičiusi ir “Sielonešę”, apie tai bus kitas mano įrašas, galiu pasakyti, kad “Chemikė” autorės kūryboje išsiskiria tuo, kad šioje knygoje nėra visiškai nieko mistinio. Taip, ji tikrai nedvelkia realistiškumu, tiksliau tiek pat reali, kiek Džeimsas Bondas, tačiau jokių vampyrų ar ateivių.

Ir man visai smagiai skaitėsi, tokia tipinė šnipų ir šaudė gaudė istorija. Dar truputį priminė keistuosius Guillaume Musso trilerius. Ne veltui aš čia paminėjau Bondą. Jis leidžia įsivaizduoti, kokios istorijos galite tikėtis. Tiesa, dabar ieškodama aprašymo atradau, kad visgi ir nugarėlėje jis paminėtas. Nuspėjama, nenuobodi, su trupučiu meilės ir nelabai tikroviškais personažais, dar daug ginklų, hyper protingi šunys, stebuklingas grimas ir visa kita. “Knygų klube” skaičiau komentarą, kad kažkam tai geriausia gyvenime skaityta knyga. Net truputį smalsu kokios buvo kitos.

Oficialiai: Ji žino per daug. Jie lipa jai ant kulnų…

Ji dirbo JAV vyriausybei. Įslaptinta jos agentūra neturėjo nė pavadinimo, tokia pat mįslė buvo ji pati. Tačiau vieną dieną ji atsidūrė darbdavių taikiklyje. Jų verdiktas – ji turi mirti… ir kuo greičiau.

Ji priversta slapstytis, keisti gyvenamąją vietą ir tapatybę. Sutikdama atlikti paskutinę užduotį, ji tikisi išsigelbėti, bet netrukus supranta pakliuvusi į dar pavojingesnius spąstus. Pasiryžusi stoti akistaton su persekiotojais, ji ruošiasi sunkiausiai kovai, bet galimybę išlikti gyvai netikėtai sumažina… širdį suvirpinę jausmai.

Įtampos kupinoje „Chemikėje“ Stephenie Meyer pristato atkaklią, žavią ir paslaptingą heroję, moteriškąją Džeisono Borno versiją!

Žymos sau: KPS: 512 Ke 2017 03 04

Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

Mano parduodamos knygos

+ There are no comments

Add yours