910(9) Sandra Brown “Trintis”

Estimated read time 2 min read

Sandra Brown “Trintis”

Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Mano komentarai: Sandra Brown. Vien to užtenka ir galima baigti įrašą. Juk visos jos knygos daugiau mažiau vienodos. Neįpareigojantys detektyvai su meilės prieskoniu. Meilė dažniausiai užgimsta tarp savotiškų priešininkų ir aistra būna ūmi. Sugriūnama ant sofos ar kito horizontalaus paviršiaus. Į knygos pabaigą priešiški jausmai atsiskiedžia ir sulaukiame happy end’o. Ar ir čia taip buvo? Paskaitykit ir sužinokit, bet o kas gali nutikti kito?

Visgi ši knyga nėra Sandros blogiausia, sakyčiau net visai įdomūs keli charakteriai pasitaikė. Ir su amerikietiška teisine sistema galima šiek tiek susipažinti. Žodžiu, jei jums patinka autorės knygos, tai įvertinsite ir šią. Jei dar nė vienos neskaitėte, tai įsivaizduokite vidutinį amerikietišką filmą, kur kas nors kam nors keršija, daug muštynių, pasidulkinimo ir pan. Paskaitysit ir pamiršit, o kol skaitysit, bus visai įdomu. Turėkite omenyje, kad autorė parašiusi apie 60 knygų, tad turi “atkalusi” sistemą, kažko ypatingo nerasite.

OficialiaiTeksaso reindžerio Krofordo Hanto žmona žuvo prieš ketverius metus. Tuomet jis palūžo ir vos trylikos mėnesių dukros Džordžijos globą perėmė jos seneliai. Dabar Krofordas trokšta susigrąžinti penkiametę dukrą. Jis pasiekė, kad būtų įgyvendinti teismo nustatyti reikalavimai, bet viskas priklausys nuo teisėjos Holės Spenser sprendimo.
Ambicinga ir savimi pasitikinti Holė laikinai užėmė neseniai mirusio kolegos ir savo mokytojo vietą. Ji turi įrodyti, kad yra verta šio posto, ir kiekvienas jos sprendimas gali būti lemiamas. Nepaisant Krofordo meilės dukrai, Holę neramina jo tamsi praeitis. Padėtis dar labiau komplikuojasi, kai į teismo salę įsiveržia kaukėtas ir ginkluotas užpuolikas. Krofordas staigiai sureaguoja ir išgelbsti Holę nuo kulkos. Jis nori sugauti nusikaltėlį, tačiau veikdamas savo įprastais beatodairiškais metodais praras galimybę susigrąžinti dukrą. Taip pat sukompromituos teisėją Holę Spenser, kuriai reikia saugotis ne tik nusikaltėlio, bet ir paties Krofordo bei jų begimstančių jausmų.

Žymos sau: KPS: 424  Ke 2017 11 28

Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

Mano parduodamos knygos.

+ There are no comments

Add yours