905(4) Iona Grey “Laiškai iš praeities”

Estimated read time 2 min read

Iona Grey “Laiškai iš praeities”

Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Mano komentarai: Patinka Jojo Moyes ar Sarah Jio knygos? Tada turėtumėte įvertinti ir šią. Gana tipinė istorija, kai dabartyje kokia nors vargšė mergaitė pradeda sekti kažkokiais praeities įvykiais ir kas antrą skyrių pasakojama sena istorija. Ta senoji yra apie jauną pastoriaus žmoną karo metais, kuri įsimylėjo amerikietį lakūną. Daug dėmesio skiriama jų laiškams.

Naujoji istorija yra apie našlaitę, kuri įsilaužusi į svetimą namą randa senus laiškus ir sugalvoja surasti jų autorius. Na, viską patys numanote ir tęsti istorijos man nereikia. Tipinė, saldoka, miela knygelė.

Beje, sutvarkiau savo sena.lt skelbimus, tad jei kažką domina mano parduodamos knygos – kreipkitės.

Oficialiai: 1943-iaisiais bombarduojamame Londone atsitiktinai susitinka Stela Torn ir Denas Rosinskis. Jaunuoliai karštai pamilsta vienas kitą, bet likimas jiems nepalankus: Stela ką tik ištekėjusi, o Denas – amerikiečių bombonešio pilotas, jo tikimybė likti gyvam yra viena iš penkių.
Po septyniasdešimties metų Denas paskutinį kartą pamėgina susirasti merginą, kurios taip ir neužmiršo, ir nusiunčia laišką į namus, kuriuose jie patyrė trumpą, bet tobulą laimę. Tačiau Stela ten negyvena, o laišką atplėšia jauna mergina Džesė, bėganti nuo savo pačios rūpesčių. Skaitydama Deno žodžius Džesė įsitraukia į taip stipriai liepsnojusios, bet per greitai nutrūkusios meilės istoriją. Kaip jai surasti Stelą, o gal pavyktų juodu suvesti draugėn?

Žymos sau: KPS: 438  Ke 2017 11 08

Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

+ There are no comments

Add yours