858(28) Elisabeth Naughton “Lauk manęs”

Estimated read time 2 min read

Elisabeth Naughton “Lauk manęs”

Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Mano komentarai: dar viena knyga, kuria perskaičiau per Velykas. Ir kadangi jos po ranka neturiu, o neįsidėmėjau nei viršelio, nei autoriaus, o tik žinau, kad pavadinime buvo kažkas apie laukimą, tai turėjau gerokai paspėlioti dabar ieškodama įrašui reikalingos informacijos. Keista aš skaitytoja, bet dėl to ir rašau šį blogą, kad užsiprotokoluočiau.

Na, o istorija buvo gana įdomi, nors nuspėjama. Moteris prabunda po komos praradusi atmintį. Žinoma, ji tiki tuo, ką jai papasakoja. Bando gyventi savo naują-seną gyvenimą, kol žūsta jos vyras. Tada beieškodama dokumentų, ji aptinka, kad gal jis visai ir ne sutuoktinis, ir gal visai tas gyvenimas buvo kitoks, bei leidžiasi į tiesios paieškas.

Na, o kadangi knyga yra romantinė, tai čia bus daug jausmų, aistros ir šiek tiek trilerlio. Man labai priminė Tess Gerritsen meilės trilerius.

Visai neblogas pasirinkimas vakarui.

OficialiaiKeitės gyvenimas dar kartą prasidėjo tuomet, kai ji pakilo iš gilios komos. Ji neatmena nieko – nei kraupios avarijos, nei mylimo vyro, nei vienturčio sūnelio. Moteris ryžtingai siekia kuo greičiau priprasti prie savo dabartinio gyvenimo bei vyro, už kurio buvo laimingai ištekėjusi… Tačiau ne viskas taip lengva, kaip ji tikėjosi.
Po netikėtos sutuoktinio žūties, Keitė randa savo ligos dokumentus, tačiau jie neatitinka to, kas jai buvo kasdien pasakojama. Pradėjusi abejoti viskuo, kas ją supa, moteris išvyksta ieškoti savo gyvenimo ir galbūt dukrelės, kurios nuotrauką rado tarp pluošto popierių…

Žymos sau: KPS: 328 Ke 2017 04 18

Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

 

+ There are no comments

Add yours