844(14) Lauren Weisberger “Kerštas dėvi Pradą: velnias grįžta”

Estimated read time 2 min read

Lauren Weisberger “Kerštas dėvi Pradą: velnias grįžta”

Mano įvertinimas: 1/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Mano komentarai: Tokią tralalaiką pasigriebiau po “Lokio šokio”, nes labai norėjau pailsėti nuo smurto, teroro ir juodų minčių. Kadaise esu skaičiusi garsiąją “Ir velnias dėvi Pradą”, per daug nesužavėjo, bet nepamenu, kad labai jau ir nepatikusi būtų. Na, kaip grožio blogerei, tai gal net visai ir į temą.

Antroji dalis priminė, kokia kvaišelė  yra  ta Andrėja. Ji tiek dėl visko pergyvena, kad apkartina sau gyvenimą. Vestuvių dieną sužino, kad vyras per bernvakarį buvo susitikęs savo ex ir nieko nepasakė, tai vos neatšaukia vestuvių, o po to dar kelias savaites isterikuoja niekam nieko nesakydama. Ir čia tik knygos pradžia.

Garsusis velnias – Miranda Pristli, šioje knygoje apskritai yra tik labai epizodinis personažas, kurio labiau bijoma, nei jis ką nors blogo daro.

Visa knyga tik verkšlenimai ir slapstymasis nuo sprendimų, atsakomybės kratymasis ir braidymas po viso to pasekmes. Jei pirmoji knyga dar supažindino, tegul ir su hiperbolizuota, žurnalo leidybos virtuve, madingo pasaulio užkulisiais, tai antroji dalis tik važiuoja ant anos sėkmės ir nieko įdomesnio nepasiūlo.

OficialiaiJi – prašmatnių vakarėlių viešnia, ištekanti už geidžiamiausio Niujorko jaunikio. Jos plazdančios ir prabanga tviskančios suknelės gniaužia kvapą…
Taip, tai ji – Andrėja Saks, beveik prieš dešimtį metų dirbusi pas Mirandą Pristli ir metusi padėjėjos darbą, „dėl kurio tūkstančiai merginų kristų negyvos“.
Dabar Andrėja – nuosavo aukštos klasės žurnalo vadovė ir garsios turtuolių šeimos palikuonio Makso Harisono nuotaka.
Išaušęs vestuvių rytmetis turėjo būti pats nuostabiausias Andrėjos gyvenime. Bet šventinę nuotaiką aptemdo kartėlis. Jaunikio krepšyje rastas laiškas nebežada ilgos ir laimingos santuokos…
Lyg to dar nebūtų gana, mergina sulaukia skambučio iš Mirandos Pristli. Didžiausias Andrėjos Saks praeities košmaras, vis dar dėvintis Pradą, sugrįžta…

Žymos sau: KPS: 440 Ke 2017 02 03

Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

+ There are no comments

Add yours