813(70) Sandra Brown “Dugnas”

Estimated read time 2 min read

cdb_Dugnas_p1Sandra Brown “Dugnas”
Mano įvertinimas: 1/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Žinote, čia buvo tas atvejis, kai perskaičiau knygą net nežvilgtelėjusi į pavadinimą. Žinojau autorę, žinojau, kad galiu tikėtis itin lengvo, bet greičiausiai kabinančio skaitalo ir man užteko.
Dabar gi ieškojau googlėje kaip gi ta knyga vadinosi :). Ėjau per sąrašą ir skaičiau anotacijas. Štai ji – “Dugnas”. Na ir tikrai, ją skaitydama jaučiau, kad pasiekiau dugną su tokiu pasirinkimu. Bet gi atostogos, rami Estijos sala, šilti patalai, kodėl gi nepaskaičius šlamštuko?
Daugelis mano skaitytų Sandros knygų būdavo su detektyvine potekste, žinoma ir su intymia potekste taip pat. Gi visi veikėjai ten pas ją virpa nuo aistros vos tik pamato vienas kitą, dega ten kelnėse ir taip toliau. Rimta taip būna? Valai sužeistam vyrui žaizdą ir virpi nuo noro pasidulkinti? Būna tik Sandros knygose. Manau dėl to jos tokios populiarios. O šiaip siužetas toks nesąmoningas. Teksasas. Nėra net ką daugiau pasakyti.
Oficialiai: Kai gydytoja Lara Malori netikėtai grįžta į Iden Pasą ir čia atidaro savo kabinetą, visi miestelio gyventojai lieka be žado – niekas dar nepamiršo skandalo, kurio centre prieš kelis metus buvo atsidūrusi Lara ir miestelio senatorius Klarkas Taketas. Porą pikantiškomis aplinkybėmis užklupus Laros vyrui, moteriai tąkart teko skubiai išvykti iš Iden Paso, o Klarkas buvo priverstas atsisakyti politinės karjeros ir netrukus keistomis aplinkybėmis žuvo. Visą miestelį valdanti įtakinga Klarko Taketo šeima dabar pasiryžusi bet kam, kad Laros Iden Pase nebeliktų. Bet Lara, panašu, žino kai ką, kas galėtų sužlugdyti Taketų klaną, ir nė nenumano trauktis. Greitai ima aiškėti, kad paslapčių turi ir Taketų šeimos nariai. Viskas dar labiau komplikuojasi, kai į miestelį grįžta Taketų atskalūnas – jaunėlis Klarko brolis Kėjus. Lara jam turi netikėtą pasiūlymą… Nejau Kėjus sutiks tapti jos bendrininku? Įvykiai pašėlusiu greičiu keičia vienas kitą, o troškimas atkeršyti susipina su nenugalima aistra...
Žymos sau: KPS: 480  Ke 2016 08 18
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook
 

+ There are no comments

Add yours