794(51) Silvia Zucca "Astrologijos vadovas sudaužytoms širdims

Estimated read time 3 min read

astrologijosSilvia Zucca “Astrologijos vadovas sudaužytoms širdims”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Jeigu man kas pasakytų, Salomėja, neberašyk tu to blogo, vistiek knygą perskaityti tau užtrunka tris kartus greičiau nei prisiruošti patinka-nepatinka atsiliepimui, tai sakyčiau “tu ką! Kaip aš žinosiu ką perskaičiau?”. Tad va visgi ateinu, ir užsižymiu pliusiuką.
Tiek pavadinimas, tiek viršelis yra tokie išskirtinai nepatrauklūs, kad kažin ar būčiau kada šią knygą skaičiusi, jei ji pati nebūtų įkritusi į rankas. Bet paskaičiau, iš karto po atostogų. Buvo lengva ir greitai, net visai patiko.
Šiaip jau nespjaunu aš į tas linksmas meilės paieškų knygeles, nereikia net daug kapstytis po blogą. Kiekviename puslapyje ką nors tokio rastumėte. Ir vieną kartą tos knygos geros, kitą kartą vidutinės, trečią kartą – keiksmažodis.
Ši vidutinė. Viskas būtų gerai, pvz., personažai linksmi, istorijos mielos, jei ne ta astrologija. Suprantu autorės mintį, bet ji jau prikaišiojo per daug tų horoskopų, sunku buvo net praleidinėt beskaitant. Na, bet tai yra debiutinis romanas, tad rašytojai gal kiek sunku išlaikyti tą subtilią ribą, kuri skiria “cha cha cha” nuo “persistengė, nebeįdomu”.
Beje, FB rodžiausi šią knygą ir sulaukiau draugiškos pašaipos dėl pavadinimo :). Tai sakiau, kad jau nusibodo 50 pilkų atspalvių parkuose skaityti, dabar nešiuosi astrologiją sudaužytoms širdims :). Būna smagių reakcijų :).
Oficialiai: Kai horoskopas žada gera, o mano gyvenimas eina velniop, jaučiuosi nepritapėlė. Įsivaizduoju, kad visi po mano ženklu gimę žmonės sulipo į sėkmės traukinį, o man prieš pat nosį užsidarė durys. Tiesiog norisi čiupti telefoną, paskambinti horoskopą sudariusiam tipui, iškeikti ir pasakyti, kad paduosiu jį į teismą.
Alisa netiki horoskopais. Bet kartais juos skaito. Ji ne iš tų, trykštančių optimizmu, ir ne iš tų, kurioms sektųsi meilėje. Dar prieš keletą mėnesių Alisos pasitikėjimo savimi lygis buvo pasiekęs kritinę ribą, jos gyvenimą užgriuvo cunamis – buvusio vaikino mergina laukiasi, o naujas beprotiškai seksualus bendradarbis nuolat užklumpa gėdingiausiose situacijose…
Tačiau vieną, ne pačią sėkmingiausią, dieną į Alisos gyvenimą įžengia Tijus – tikrų tikriausias astrologijos guru! Paaiškėja, kad dėl jos problemų kaltas ne paslaptingas kosminis sąmokslas, o viso labo Svarstyklėms nepalankiai išsidėsčiusios žvaigždės. Kitaip tariant, Alisą kankina tarpplanetinės nesėkmės sindromas! Geriausia, ką mergina gali padaryti, – tai pasiraitoti rankoves ir išsiaiškinti, kokių staigmenų jai paruošė žvaigždėse įrašytas likimas. Visa laimė, kad žvaigždės nulemia ne viską, kai užklumpa tikra meilė.
Žymos sau: KPS: 538 Kn 2016 06 03
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

+ There are no comments

Add yours