786(43) Liane Moriarty "Slaptas mano vyro gyvenimas"

Estimated read time 2 min read

cdb_Slaptas-mano-vyro-gyvenimas.3_p1Liane Moriarty “Slaptas mano vyro gyvenimas”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Po “Šachtos” man kažkaip labai nesiskaitė, tad ieškojau ko nors lengvesnio. Iš pavadinimo nusprendžiau, kad čia bus kas nors komiško, na ala bridžitiško tokio ir nustebau, kad ši knyga tokia labiau gyvenimo drama pasakojama 3 skirtingų moterų.
Viena jų patenka į meilės trikampį, kita gi šauni miestelio supermamytė sužino, kad jos vyras turi sunkią paslaptį ir štai sustyguotas pasaulėlis griūna. Trečia – pensininkė gedinti prieš daugybę metų nužudytos dukters.
Knygoje pagrindinė vieta skirta jausmamas ir reakcijoms į visus supančius kasdienius dalykus. Nuobodžiavau pradžioje, bet nejučia įtraukė, buvo net smalsu kuo viskas baigsis. Tai tokia knyga apie nieką, bet nepaviršutiniška. Nes toks gyvenimas, ar ne?
Oficialiai: Įtaigi, jaudinanti ir dramatiška trijų moterų istorija, kupina beatodairiškos meilės, skaudžių netekčių ir kankinančių paslapčių. Sisilija Ficpatrik ištekėjusi už puikaus vyro, juodu augina tris nuostabias dukteris. Bet kartą ji randa sutuoktinio laišką su prierašu „Atplėšti tik man mirus“. Džonas Polas prisipažįsta kadaise padaręs siaubingą klaidą. Jeigu Sisilija tylės, paslaptis degins jai širdį. O jeigu atskleis vyro paslaptį, suniokos ne vieno žmogaus gyvenimą.
Laiminga ir savimi pasitikinti Tesė sukrėsta: vyras pareiškia mylįs jos pusseserę ir geriausią draugę Felisitę. 
Reičelė neseniai palaidojo vyrą, o daugiau nei prieš dvidešimt metų buvo nužudyta jos duktė. Grimzdama į liūdesį moteris trokšta atkeršyti vyrui, jos įsitikinimu, kaltam dėl dukters žūties.
Žymos sau: KPS: 352 Ke, 2016 04 19
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

+ There are no comments

Add yours