748(5) Sophie Kinsella "Turiu jūsų telefoną"

Estimated read time 2 min read

kinsela_z1Sophie Kinsella “Turiu jūsų telefoną”
Mano įvertinimas: 3/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Kinsella yra skaniausias pasaulio tortas. Bet kas būtų jei tokį skaniausią pasaulyje tortą valgytume kiekvieną dieną? Ko gero jau po savaitės jis keltų šleikštulį. Taigi, paskaitau kartą ar du per metus ir labai gardu. Autorė šmaikšti ir nors išgarsėjo su “Pirkinių maniakės” serija, tačiau kitose jos knygose veikėjos yra gana normalios, žemiškos moterys, kurios dėl vienų ar kitų priežasčių save menkina, bet galiausiai atranda teisingą kelią. Ir dar meilė būna labai svarbi.
Šioje istorijoje įsipynė dar vienas mano žiauriai mėgstamas elementas – susirašinėjimas. Nesvarbu, ar tai žinutės, ar messeger, ar laiškai. Internetiniai susirašinėjimai ir pažintys man visada suvirpina širdį. Sukelia nostalgiją. Pabudina jausmus.
Norit truputį pakikenti bei padūsauti? Kokybiškai? Čiupkite knygą! Bet šiukštu jos nelieskite jei norite gilaus turinio, išliekamosios vertės ir iš viso po metų vis dar atsiminti apie ką ši buvo.
OficialiaiPopė Vajet dar niekada nebuvo tokia laiminga. Ji rengiasi tekėti už Magnuso Tavišo, bet vieną popietę jos „ilgai ir laimingai“ ima byrėti į šipulius. Ji pametė sužadėtuvių žiedą, o apimta panikos prarado dar ir telefoną. Drebančiomis kojomis vaikštinėdama po viešbučio vestibiulį, šiukšliadėžėje ji pamato mobilųjį. Kas randa, to ir telefonas! Dabar ji gali palikti naująjį numerį viešbučio darbuotojams, kad radę žiedą šie jai paskambintų. Puikumėlis! 
Tik štai verslininkas Semas Rokstonas, kurio įmonei radinys priklauso, nesutinka telefono atiduoti. Jis nori atgauti telefoną ir nepagiria Popės už tai, kad ši perskaitė visas jam siųstas žinutes ir kišosi į asmeninį jo gyvenimą. Vėliau viskas pakrypsta netikėtai — Popė ir Semas nuolat tvarko vienas kito gyvenimus elektroniniais laiškais ir žinutėmis. Mergina rengiasi vestuvėms, vėl sulaukia paslaptingo skambučio, yra priversta slėpti kairę ranką nuo Magnuso ir jo tėvų… Popė greitai supranta, kad jos laukia didžiausia gyvenimo staigmena.
Žymos sau: KPS: 416, Kn, 2015 11 28
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

1 Comment

Add yours

+ Leave a Comment