727(58) Niamh Greene "Coco paslaptis"

Estimated read time 2 min read

cdb_Coco-paslaptis_z1Niamh Greene “Coco paslaptis”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Ši knyga mane patraukė viršeliu. Nieko ypatingo, bet kažkoks gražus derinys to žalio palto ir oranžinio lagamino. Pradėjau skaityti ir pamažu įsitraukiau. Nors istorija visai banali ir jau šimtus kartų girdėta, bet net ir šimtąjį kartą smagu skaityti.
O pasakojimas apie merginą Coco, kuri randa senovinį rankinuką, laišką ir pradeda ieškoti jų savininko taip pamažu atrasdama save bei išsivaduodama iš kompleksų. Jau sakiau, kad girdėta. Ir dar taip tradiciškai viskas sustatyta. Autorė pamano, kad ak, gi reikia čia dar kokio patrauklaus tobulo vyro ir op, tas nukrenta iš dangaus ir atlieka vaidmenį, kurio mes ir laukiame. Be intrigų. Vistiek maloniai suskaičiau.
OficialiaiKoko Svon visada jausdavosi nejaukiai prisistatydama. Mados garsenybės bendravardė turėtų būti stulbinama ir elegantiška, o ji, Koko Svon, – paprasta mergina. Koko Svon dienos vienodai slenka nedideliame Airijos miestelyje, antikvarinių daiktų krautuvėlėje. Niekas neprimena garsiosios paryžietės Coco Chanel gyvenimo…
Tačiau vieną dieną aukcione nusipirktoje dėžėje tarp menkaverčių senienų Koko aptinka dailų rankinuką. Paaiškėja, kad jis labai brangus, nes sukurtas pačios Coco Chanel. Juk tokį rankinuką merginai padovanoti svajojo ir jos mama – kodėl? Ir kaip jis atsidūrė tarp seno šlamšto? Gal jis merginai į rankas pateko neatsitiktinai? O dar tas ilgesingas laiškas rankinuko kišenėlėje.
Koko užsimoja rasti rankinuko savininkę ir išsiaiškinti laiško istoriją. Ji nė neįtaria, kad šios paieškos ją nuves net į Paryžių, o rankinuko ir laiško istorija atvers trijų kartų moterų gyvenimo paslaptis.
Svarbiausia – Coco Chanel rankinukas iš pagrindų pakeis ir pačios Koko gyvenimą
Žymos sau: KPS: 272, Kb, 2015 08 25
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

+ There are no comments

Add yours