716(47) Kajsa Ingemarsson "Meilė ir citrinos"

Estimated read time 2 min read

meileircitrinosKajsa Ingemarsson “Meilė ir citrinos”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Štai beveik 20 dienų neskaitadienių, per kuriuos aš skaičiau gi “Šokį su drakonais”, nežinau kas pasidarė, bet skaitydama kiekvieną dieną dar esu tik dušimtaikažkelintame puslapyje. Jau kaip nuobodžiauju ir stumiuosi tik iš pagarbos trims pirmoms knygoms. Ai… Žodžiu, nusprendžiau Martiną tęsti po skyrelį kas kitas dvi knygas. Tai va, vieną ir surijau per vakarą, o ji net nėra labai ypatinga.
Vienas sakinys dabar bus spoileris, tad praleiskite. Palikta bedarbė, kuri svajoja apie savo restoraną, padeda draugui atidaryti jo, naujam restoranui nelabai sekasi, bet po kritikės puikaus atsiliepimo ateina laiminga pabaiga. Štai tiek to pasakojimo. Nors buvo jauku ir miela paskaityti po visų fantastinių pasaulių ir tokią paprastą knygutę apie gyvenimą, kuriame yra ir gražių dalykų, ir nelabai, gerų draugų ir kiaulių.
Oficialiai: Tai ne šiurpios kriminalinės istorijos, vykstančios kurgi daugiau, jei ne Švedijoje, pradžia. Nemaloni situacija baigiasi šimtus tūkstančių kronų kainuojančio vyno Château Pétrus bala, o Agnesė, iš nedidelio Leningės miestelio kilusi mergina, atsiduria Stokholmo platybėse, priekabiautojo boso išspirta iš vyriausiosios padavėjos vietos prašmatniame prancūziškame restorane, palikta neištikimo vaikino ir tapusi savo optimizmo auka. Agnesė jaučiasi prislėgta, nusiminusi ir… pasirengusi permainoms. Bet kaip dažnai nutinka, mergina net neįsivaizduoja, kaip įsisuks permainų karuselė ir kaip smarkiai pasikeis ji pati.
Žymos sau: KPS: 496, KN, 2015 05 18
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook
 

+ There are no comments

Add yours