707(38) Mary Higgins Clark "Kai vėl susitiksime"

Estimated read time 2 min read

kaivelsusitMary Higgins Clark “Kai vėl susitiksime”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Ši autorė tikrai nepatenka į mylimiausių sąrašą, tačiau ją tikrai įmanoma skaityti :). O būtent šis romanas vienas geresnių. O gal pataikiau skaityti tinkamu metu, tiesiai per Velykų šurmulį.
Pati istorija pasirodė lyg ir gana aiški. Pabaigą galima numanyti, nors tas galas daugiasluoksnis, taigi buvo kas ir nustebino. Veikėjai vidutiniai, nelabai aš mėgstu verksnes moteris ir seksistus vyrus. Bet visumoje įsitraukiau ir godžiai suskaičiau. Net visai naudinga buvo paskaityti apie JAV sveikatos sistemą. Labai gerai tokių romanų turėti po ranka. Čia kaip riešutukai tam atvejui, kai valgyt neturi, ar negali, bet labai norisi.
Oficialiai: Ankstyvą rytą į visų gerbiamo gydytojo Gario Lašo namus atėjusi namų tvarkytoja išvysta kraupų vaizdą: negyvas gydytojas sukniubęs kraujo klane, o lovoje miega kruvina jo žmona Molė. Prieš savaitę sukrėsta žinios apie vyro neištikimybę ši buvo išvykusi prasiblaškyti, bet žmogžudystės išvakarėse netikėtai grįžusi namo. Netrukus aptinkama daugiau nenuginčijamų įkalčių, ir moteris nuteisiama.
Po šešerių metų paleista iš kalėjimo Molė pareiškia žurnalistams esanti nekalta.
Mokyklos laikų draugė Franė Simons išgirsta šią žinią ir nutaria Molei padėti. Ji pasiūlo sukurti laidą apie Gario Lašo mirtį, bet nė nenutuokia, kur šis žurnalistinis tyrimas jas abi nuves…
Žymos sau: KPS: 344, KE, 2015 04 07
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook.

+ There are no comments

Add yours