657(77) Sandra Brown "Išskirtinis interviu"

Estimated read time 2 min read

iskirtinis-interviuSandra Brown “Išskirtinis interviu”

Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Mano komentarai: Gal ir nieko labai doro, bet Sandra Brown prasimušė pro neskaitymo duobę, kai į šoną lėkė, na netiesiogine prasme, net keturios knygos. Ir ne po pirmo, o po kokių 40-50psl. Ši galėjo būti penkta, bet rašytoja gi moka sugauti. Ar pastebėjote, kad jei neturite namie televizoriaus, kai nueinate ten kur jis įjungtas, nejučia akys krypsta į ekraną. Net jei rodo reklamą ar kokią nesąmonę. Taip su S. Brown knygomis. Visos vienodos, bet jei jau pradedi tai ir perskaitai. 

Ši buvo apie žurnalistę, prezidentą, baltųjų rūmų purvą, politiką, nusikaltimus, beprotystę, meilę, neapykantą. Viskas kaip priklauso. Dėl tematikos, man ji kažkokia panašesnė į skaitytas Grisham’o knygas.

Aišku, kad buvo ir sekso, nes be jo juk knyga ne knyga, ar ne? Tai tiek. Nežinau dar ką skaitysiu toliau.

OficialiaiBerė Treivis – pašėlusiai gera reporterė, įstrigusi nykiame televizijos kanale. Tačiau vieną dieną jai netikėtai paskambina pirmoji šalies ponia Vanesa Merit ir pasiūlo temą, tokia proga žurnalistui pasitaiko tik kartą gyvenime. Priblokšta sūnaus netekties prezidento žmona įtaria, kad jos kūdikis galėjo būti nužudytas. Berė nusprendžia žūtbūt išsiaiškinti tiesą. Pagalbos moteris kreipiasi į buvusį prezidento patarėją Grėjų Bondurantą, kuris, kaip sklando gandai, buvo Vanesos meilužis ir galbūt mirusio kūdikio tėvas. Jau per pirmą susitikimą šio mįslingo vyro kerams neatsispiria ir Berė… Padedama Grėjaus ir bičiulio žurnalisto Berė sužino baisias Baltųjų rūmų paslaptis. Joms iškilus į viešumą prezidentas prarastų postą. Tačiau tas paslaptis žino ir įtakingos politinės jėgos, turinčios vieną tikslą – palaidoti skandalingą pirmosios šalies poros praeitį, o kartu ir jų paslaptis sužinojusią žurnalistę…

Žymos sau: KPS: 472, Ke, 2014 09 20
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook.
 

2Comments

Add yours
  1. 2
    Salomėja

    Šiuo atveju tai buvo M. Keyes “Ar ten kas nors yra?”, H.Reyl “Prancūziškos pamokos”, J. Austen “Įtikinėjimas” ir D. Zeltserman “Įsilaužimas”.

+ Leave a Comment