637(57) Catherine Cookson "Mergiotė"

mergiote4Catherine Cookson “Mergiotė”

Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Mano komentarai: Pradėjau skaityti ir toks Deja vu ištiko, kad buvau įsitikinusi – šią knygą jau skaičiau. Bet kažkada seniai, kai dar nebuvo šiukšlynėlio, tad įsitikinti tuo negaliu. Taigi, vistiek perskaičiau, nes kur ten beprisiminsi ką prieš 10 metų, o čia yra prieš kokius 800 knygų skaitei :).

Tokios gyvenimo, likimo istorijos man visada patikdavo, nenuvylė ir ši. Tik jau turiu gana storą odą, tad man nebuvo gaila tų veikėjų, kurių lyg ir reikėtų gailėtis.

Oficialiai: Vieną dieną į turtuolio Metjaus Torntono namus pasibeldė mirtinai serganti, purvina ir susivėlusi moteris su aštuonerių metų mergaite ir pareiškė, kad jis yra jos tėvas. Palikusi užantspauduotą laišką dukrai, kuris turi būti jai perduotas jos vestuvių dieną, mirė. Mažoji mergaitė, Hana Boil, Torntono žmonos Anos vadinama mergiote, liko gyventi jų namuose iki savo vestuvių. O tada buvo atskleista motinos laiško paslaptis. Deja, per vėlai…

Žymos sau: KPS: 332, KE, 2014 07 06

+ There are no comments

Add yours