625(45) Guillaume Musso "Angelo kvietimas"

Guillaume Musso “Angelo kvietimas’
Mano įvertinimas: 3/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Na štai ir knyga, kurią skaičiau vienu ypu, su nubėgimu į tualetą :). Nors lyg ir nėra ko čia krykštaut, knyga kaip knyga. Bet man ji buvo šiek tiek netikėta. Sudomino anotacija, kuri teigė, kad knygos pradžioje nepažįstamieji Jis ir Ji netyčia susikeis savo telefonais ir tada prasidės…
Visos tos internetinių ir pan. pažinčių istorijos man labai patinka ir nieko kito aš jose neieškau kaip tik malonumo skaityti ir prisiminti kaip man pačiai buvo ir ne vieną kartą :). Bet ši knyga davė šiek tiek daugiau, nes pasirodė, kad ne viskas bus taip paprasta, ne tik eilinis susirašinėjimas. Pasirodys, kad vienas iš veikėjų dalyvavo dingusio žmogaus byloje, o kitas gi panaršęs telefoną supras, kad gal net gali padėti ir visa knyga išvirs į šaudo gaudo trilerį. Jėga.
OficialiaiTelefonuose buvo visas jų gyvenimas… Niujorkas, Kenedžio oro uostas. Sausakimšoje laukiamojoje salėje susiduria vyras ir moteris. Po nedidelio ginčo kiekvienas pasuka savo keliu. Madlena ir Džonatanas niekada anksčiau nebuvo susitikę ir niekada daugiau neturėjo pasimatyti. Tačiau rinkdami ant žemės išsibarsčiusius daiktus jie netyčia susikeičia telefonais. Kai pastebi nesusipratimą, juos jau skiria 10 000 kilometrų: ji dirba floriste Paryžiuje, o jis turi restoraną San Fransiske. Vedami smalsumo jie ištyrinėja vienas kito telefoną. Abu pasielgia netaktiškai, bet atskleidžia netikėtą, sukrečiantį dalyką: jų gyvenimus sieja paslaptis, kurią jie manė visiems laikams palaidoję… Ar galime tikėtis laimės, neišnarplioję praeities paslapčių? Ar gali vienas atsitiktinis susitikimas visiškai pakeisti mūsų gyvenimą? Angelo kvietimas – tai du nepaprasti žmonių pasauliai dviejuose mažuose telefonuose. 
Žymos sau:
KPS: 384
KB.
Perskaityta 2014 05 30

+ There are no comments

Add yours