594(14) Charlaine Harris "Mirties valanda"

Charlaine Harris “Mirties valanda”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Nors jau buvau skaičiusi 8 šios serijos dalis, bet devintoji knyga man sukėlė TĄ skaitymo jausmą, kai skaityti nori labiau nei daryti ką nors kitą. Įskaitant ir miegą. Todėl net truputį pavargau, kol perskaičiau šias tris knygas.
11 dalis gal šiek tiek mažiau įdomi, labiau primena trečią ar ketvirtą, kur Sukei niekas nieko nesako, bet kažkas kažkur vyksta. Kažkaip labai jau įdomu kaip viskas susiklostys toliau.

– Bandau tave sudeginti – liepsnos užgęsta! – kalbėjo ji pakeltu tonu, beveik rėkdama. – Duodu tiems suskiams nemokamų narkotikų ir sekso, pasiunčiu tavęs sučiupti, o jie viską suknisa! Mėginu įsibrauti į tavo namą, o magija neleidžia man užeiti! Mėginu tave nužudyti kelissyk, o tu vis tiek nemiršti!
Beveik norėjau atsiprašyti.

Galvoju, man nuo pat pradžių nepatiko Erikas. Esu Bilo gerbėja, jei jau reikia rinktis tarp vampyrų, nors apskritai tai Sukei skirčiau Semą. Na tik ne Eriką.
Oficialiai: Kai Merlotės bare, kuriame dirba Sukė, sprogsta Molotovo kokteilis, visi įtaria nemėgstančiuosius metamorfų – pavidalą keičiančių būtybių, koks yra baro savininkas Semas. Sukė, pažįstanti antgamų pasaulį geriau nei kuris kitas žmogus, turi savų įtarimų, bet labiau nerimauja dėl oficialaus savo sutuoktinio, vampyro Eriko, ir jo dukters Pem rengiamo sąmokslo prieš jų valdovą Viktorą. Atrodo, porelė kėsinasi jį nužudyti… Lyg to būtų maža, giminės fėjos sunkina ir taip neramų mintis skaitančios merginos gyvenimą. Pamažu Sukė įtraukiama į sąmokslą, kuris daug sudėtingesnis, nei ji įsivaizdavo. Mergina tampa pėstininke vampyrų žaidime, ant kurio lentos jau yra nauja karalienė…
Popierinės knygos puslapių skaičius: 448
Knyga elektroninė.
Perskaityta 2013 12 30

+ There are no comments

Add yours