579(103) Colleen McCullough "Misalongio moterys"

Colleen McCullough “Misalongio moterys”
Mano įvertinimas: 1/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Oi kokia nebūdinga McCullough knyga. Iki šiol skaitytos man patiko, išskyrus “Timą”. Na bet čia kažkoks pasityčiojimas iš romano tiek apimtimi, tiek turiniu :). Viskas įvyksta labai greitai. Gyvena neturtinga senmergė su teta ir mama, tada prisiskaito romaniukų ir tampa kiek drąsesne, nueina pas patikusį vyrą ir paprašo ją vesti. Šis veda, ir visi turtingai ir laimingai gyvena. Pabaiga. Net žurnalo istorijose būna daugiau vingių, intrigų ir smagybių, Kyla tik viena mintis – šia knyga autorė tiesiog išliejo savo užslėptą sarkazmą ir šiaip pasišaipė iš meilės romanų. Jei taip, tai gal tada visai ir nieko.
OficialiaiMilijoniniais tiražais visame pasaulyje leidžiamų „Erškėčių paukščių“ autorės knyga „Misalongio moterys“ mus vėl sugrąžina į atšiaurią ir rūsčią XX a. pradžios Australiją, miestelį keistu Bairono vardu, kuriame viskas priklauso Herlingfordų šeimai. Ten gyvena trys moterys, iš paskutiniųjų besistengiančios sudurti galą su galu: Oktavija, sesuo Druzila ir jos duktė Misė.
Knygos puslapių skaičius: 178
El-knyga.
Perskaityta 2013 10 24

1 Comment

Add yours
  1. 1
    vaivka

    Ši knyga visiškai išsiskyrė iš kitų autorės kūrinių. Ji buvo kitokia ir gal kiek neįprasta kas buvo įpratęs prie ilgų, įtemptų bei didelio siužeto autorės knygų. Bet man įdomiausia pasirodė pabaiga, kurią kiekvienas galėjo suprasti visiškai skirtingai, tai davė peno apmąstymams, kas iš tiesų mes esame. Nuostabi knyga!

+ Leave a Comment