544(68) Sebastian Fitzek "Terapija"

Sebastian Fitzek “Terapija”
Mano įvertinimas: 1/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Jau seniai neskaičiau tokios nuobodžios knygos, kuri lyg ir turėtų būti įtempto siužeto. Prisipažinsiu, kad vietomis praleidinėjau ištisas pastraipas. Taip nuobodu man buvo :).
Autorius norėjo daug kartų apgauti, iš pradžių jam sekėsi. Tačiau, man nė karto neišsprūdo “obac kaip čia gerai susuko”. Susuko, tai susuko, valio, kad knyga baigėsi. Retas atvejis, bet neturiu ką pasakyti daugiau. Jau rytoj šią knygą būsiu pamiršusi.
Beje, šią knygą pasiėmiau, nes bibliotekoje man susišvietė, kad tai yra Karin Slaughter. Neklauskit kodėl. Kažkoks viršelių panašumas. O “knygų klube” ši knyga įdėta į kategoriją vyrams, tai turbūt yra ir kategorija moterims. Cha. Seksistai.
Oficialiai: Dvylikametė Josi serga mįslinga liga. Mergaitės tėvas, garsus psichiatras Viktoras Larencas, ieško gydytojo, kuris galėtų padėti mylimai dukrelei. Vieną dieną Josi dingsta daktaro Grolkės klinikoje, kol tėtis laukia vestibiulyje. Tačiau ir registratorė, ir pats daktaras teigia mergaitės nematę… Po ketverių metų palūžęs tėvas apsigyvena atokiame vasarnamyje. Čia jį aplanko žavi nepažįstama moteris, kurią kankina haliucinacijos – ji be perstojo regi mažą mergaitę Šarlotę. O šios gyvenimas taip primena Josi…  Viktoras su nepažįstamąja pradeda psichoterapijos seansus. Jie pamažu virsta dramatišku tardymu…
Puslapių skaičius: 280
Knyga iš bibliotekos.
Perskaityta 2013 05 11
 [table id=56 /]
1Kainos surinktos 2012 05 11
2Siuntimo kaina = kaina už vienos knygos pristatymą Lietuvoje/į Lietuvą, renkantis pigiausią siūlomą siuntimo būdą.
3Bendra knygos ir pristatymo kaina perkant tik vieną šią knygą.
4Kaina versta į litus pagal valiutos.lt nurodomą kursą.

+ There are no comments

Add yours