541(65) Elizabeth Haynes "Į tamsiausią kampą"

Elizabeth Haynes “Į tamsiausią kampą”
Mano įvertinimas: 3/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Paskutinę knygą skaičiau ilgiau nei savaitę. Lygiagrečiai jau daugiau nė mėnesį kankinu “Žuvys ir drakonai”, o štai šį psichologinį trilerį sukrimtau vienu prisėdimu. Šiandien.
Įvertinimas aukščiausias, bet šiaip aš niekam tos knygos nerekomenduoju. Kodėl turėčiau? Ji neigiama, baisi, pagauli. Labai norite baikštytis tamsiais vakarais? Nepasisemsite gėrio, nebūsite praturtinti. Geriau jau neskaitykite. Kaip jau minėjau, man pasirodė labai įtikinama knyga. Kodėl gi mušamos moterys nepabėga nuo smurtautojų. Nepraneša policijai? Nepasikeičia durų spynos? Štai šios knygos pasakojimo būdas leidžia įsijausti į tokios moters kailį. Ir jos nevykę bandymai išsilaisvinti, po to susidoroti su pasekmėmis tampa lyg tavo. Tikri. Ir lyg ir nebėra kažkokių argumentų.
Tik va. Tai tėra knyga, kuri gal net turi ir hepyendą. Gyvenime viskas daug baisiau. Nesu taip jau baisiai sukrėsta. Skaitau daug detektyvų ir kt., tai esu pripratusi prie smurto, labiausiai patiko lengvas ir tikroviškas rašymo stilius.
OficialiaiKetrina ganėtinai ilgai mėgavosi vienišės gyvenimu, kad iš pirmo žvilgsnio atpažintų puikų laimikį – kandidatą į partnerius. Nuostabus, charizmatiškas, spontaniškas Li atrodo kone per geras, kad tai būtų tiesa. O jos draugės aiškiai su tuo sutinka: nė viena neatsispiria jo žavesiui. Bet padūkęs ir kartais valdingas Li elgesys verčia Ketriną jaustis vis labiau izoliuota. Patyrusi didžiausią savo gyvenimo košmarą ir niekuo nebepasitikinti, ji kruopščiai planuoja kaip išsigelbėti. 
Po ketverių metų, stengdamasi įveikti ją apnikusius demonus, Ketrina drįsta tikėti, kad daugiau niekas nebegresia. Kol vienas telefono skambutis viską pakeičia…
Puslapių skaičius: 416
Knyga nuosava.
Perskaityta 2013 04 28
 [table id=53 /]
1Kainos surinktos 2012 04 28
2Siuntimo kaina = kaina už vienos knygos pristatymą Lietuvoje/į Lietuvą, renkantis pigiausią siūlomą siuntimo būdą.
3Bendra knygos ir pristatymo kaina perkant tik vieną šią knygą.
4Kaina versta į litus pagal valiutos.lt nurodomą kursą.
 

2Comments

Add yours
  1. 1
    Agnė

    O ši knyga tikrai gera. Ir tą supratau tik tada, kai praėjus keletui dienų kai ją perskaičiau, mintimis vis grįžtu prie tam tikrų epizodų.
    Nesvarbu net jei ten blogi dalykai, bet jei įstrigo ir privertė išgyventi, vadinasi tai vykęs skaitinys.

+ Leave a Comment