526(50) Sarah Winman "Kai dievas buvo triušis"

Sarah Winman “Kai dievas buvo triušis”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – nors ir skaitomas, ale vistiek šūdas, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: jau tiek liaupsių prisiskaičiau, kad maniau ši knyga bus tikras perlas. Ir ką. Nebuvo. Nepasakyčiau, kad bloga, bet skaičiau be pasimėgavimo. Taip, knygoje nuostabiai lengvai papasakojami santykiai tarp šeimos narių ir draugų. Nuostabiai lengvai žiūrima į daugelį dalykų. Graži knyga apie įdomią ir keistą šeimynėlę. Toks smarkiai prastesnis “Dramblių prižiūrėtojų vaikų” variantas.
Tačiau man norėjosi kažko dar toje knygoje. Gal atrasti apie kokias nepaprastas meilės formas kalbama? Gal suprasti kam ji iš viso parašyta? Greičiausiai ta ne man.
Oficialiai: Tai aprėpiantis keturis dešimtmečius – nuo 1968-ųjų iki dabarties – pasakojimas apie neįprastą šeimą, kurios gyvenimo posūkiai ir stebina, ir glumina, ir kelia šypseną. Pasakojimas apie vaikystę ir brendimą, nekaltybės praradimą, keistus poelgius, šeimyninius ryšius, draugystes ir nepaprastos meilės formas. Galų gale – tai pasakojimas apie neišardomą ryšį tarp brolio ir sesers, tiltą tarp vaikystės ir suaugusiųjų pasaulio.
Puslapių skaičius: 336
Knyga nuosava.
Perskaityta 2013 02 26
[table id=39 /]
1Kainos surinktos 2012 02 26
2Siuntimo kaina = kaina už vienos knygos pristatymą Lietuvoje/į Lietuvą, renkantis pigiausią siūlomą siuntimo būdą.
3Bendra knygos ir pristatymo kaina perkant tik vieną šią knygą.
4Kaina versta į litus pagal valiutos.lt nurodomą kursą.

1 Comment

Add yours
  1. 1
    Laura

    Pirkau ją prieš metus, perskaičiau, nieko ypatingo nepajutau ir padėjau. O po to pasipylė liaupsės… Kraipiau galvą, kad gal čia aš viena kažko nesupratau 🙂 Pasirodo, ne.

+ Leave a Comment